Werkvoorbereider / Bestekschrijver

Urban Development Engineers Specialists
  • Nijmegen
  • Amsterdam

De functie
Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van het ontwerp van infrastructurele projecten tot aan bestekstekeningen en de vertaling naar een RAW-bestek. Je controleert het ontwerp en stelt het contract op. Je hebt ervaring met tekenprogramma’s, RAW-systematiek en bij voorkeur met UAVgc contracten.

Als werkvoorbereider/ bestekschrijver ben je de rechterhand van de projectleider en verantwoordelijk voor het contract. Na mate je ervaring groeit ondersteun je de projectleider in steeds grotere mate in bijvoorbeeld met het beheren van planningen, uitzetten onderzoeken bij derden het voeren van overleg met opdrachtgever en stakeholders. Persoonlijke ontwikkeling en doorgroei tot (assistent)projectleider behoort zeker tot de mogelijkheden.

We verwachten van iedere medewerker veelzijdigheid, je bent inzetbaar in grote en kleine projecten. Wie bij ons aan de slag gaat, vervult meerdere rollen tegelijk. Je bent ondernemend ingesteld en in staat vanuit je projecten een netwerk op te bouwen en te onderhouden. Je bent in staat je te verplaatsen in de problemen en vragen van de klant en mee te denken over creatieve oplossingen.

Wij zoeken collega's voor onze adviesgroep in Nijmegen en in Amsterdam:

De Adviesgroep Regionale Ontwikkeling & Stedelijke Infrastructuur Nijmegen voert projecten uit in de buitenruimte van het stedelijk- en landelijk gebied. Wij leveren integrale adviezen op het gebied van infrastructuur, planologie, bodemvraagstukken en inrichting van de openbare ruimte, zowel aan publieke- als private opdrachtgevers. Deze adviezen leveren wij vanaf de planfase, ontwerpfase tot en met de begeleiding van de realisatie van een werk. Een interessant en breed werkveld met volop mogelijkheden om te ontwikkelen.

Onze afdeling Transport & Planning Amsterdam werkt in de Metropoolregio Amsterdam aan een breed scala aan projecten in de openbare ruimte, zoals kademuren, bruggen, bouwrijp maken, wegen en dijken. Onze opdrachtgevers zijn publieke opdrachtgevers zoals de gemeente Amsterdam, Waternet, Rijkswaterstaat en private opdrachtgevers zoals projectontwikkelaars en aannemers.

Jouw profiel

  • een civieltechnische opleiding op MBO/HBO-niveau;
  • ervaring (3-5 jaar) als werkvoorbereider in civieltechnische projecten;
  • ervaring met AutoCAD en eventueel Civil3D;
  • ervaring met opstellen van RAW bestekken, pré is als je ook ervaring/ ambities hebt in UAVgc contracten;
  • Je hebt een brede interesse in de openbare ruimte, civiele techniek, GWW, infrastructuur, groen en water;

Verder ben je:

  • goed in het zelfstandig opbouwen van netwerken en relaties;
  • communicatief sterk en sociaal vaardig;
  • sterk in zelfstandig werken en proactief.

Ons aanbod
Als een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland zijn we innovatief, maar realistisch. Perfectionistisch, maar daadkrachtig. Verrassend, maar altijd en overal betrouwbaar. Dat is Royal HaskoningDHV. Ben jij dat ook? Dan is ons bureau echt iets voor jou. We bieden een goede werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van de medewerkers en de organisatie de belangrijkste factoren zijn. We belonen en beoordelen op basis van persoonlijke competenties en de opleidingsmogelijkheden zijn ruim. Dit geheel combineren we met een uitstekend pakket flexibele arbeidsvoorwaarden.

De procedure
Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met recruitment via [email protected] of, als je enthousiast bent geworden, solliciteer dan direct!

Acquisitie door bureaus wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld!

Door de uitbraak van Covid- 19 kunnen wij niet garanderen dat je sollicitatie behandeld gaat worden volgens onze normale procedure. Wees bewust dat je mogelijk een vertraagde reactie krijgt op je sollicitatie. Ook is het mogelijk dat de startdatum van de vacature op een later moment nog verandert. We verontschuldigen ons voor het ongemak. Bedankt voor uw begrip. Voor meer informatie of vragen neem alstublieft contact op met: [email protected]

Apply Now