Aankomend Raadgevend Ingenieur

Structural Engineering Consultancy Industry
 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Eindhoven
 • Nijmegen

Met jouw constructieve kennis en expertise, communicatieve vaardigheden en onomstreden resultaatgerichtheid speel jij een sleutelrol in onze teams.

 

Wat je doet als (Aankomend) Raadgevend Ingenieur

Je bent het eerste aanspreekpunt en de eindverantwoordelijke (technisch, financieel, proces) voor het constructieve deel van multidisciplinaire projecten en/of van monodisciplinaire constructieve projecten. Verder:

 • Stel je in overleg met het management je projectteam samen en stuur je deze aan binnen de kaders van ons kwaliteitssysteem;
 • Onderhoud je een netwerk en ben je goed in staat nieuw werk te genereren uit je netwerk;
 • Ben je zichtbaar voor de beroepsgroep via publicaties en lezingen;
 • Kun je samenwerken als de beste en help je collega’s vooruit en help je andere disciplines waar nodig.

 

Waar je komt te werken

Royal HaskoningDHV is een wereldwijd ingenieurs, projectmanagement en consultancy bedrijf, met 6.000 collega's verspreid over 140 landen. Samen werken we aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, onze leefomgeving en de economie. Met de Business Line Industry & Buildings bedienen we een brede, internationale markt. Samen met onze opdrachtgevers plaatsen we projecten in een breder perspectief en creëren we omgevingen waarin mensen zich prettig voelen, waar ze willen verblijven, leren, onderzoeken, werken en herstellen. Binnen de Business Line zijn er projecten in onder andere de volgende sectoren: datacenters, consumer goods, pharmaceutica, overheid en educatie, healthcare, transport hubs, gezondheidszorg, milieu & energie en veiligheid.Je wordt onderdeel van het team Design & Engineering. Hier zijn we dagelijks bezig met grensverleggende projecten, technieken en innovaties die bijdragen aan een betere toekomst. We ondersteunen opdrachtgevers bij het uitvoeren van multidisciplinaire gebouw- en procesgebonden vraagstukken. Dit doen we voornamelijk bij vooraanstaande multinationals in de consumer goods, farmaceutische en R&D industrie. De nadruk ligt hierbij op het engineeren en begeleiden van de projecten met de disciplines architectuur, bouwkunde, constructie, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, procestechniek en meet- & regeltechniek. In onze projecten werken we daarnaast samen met andere kennisvelden binnen de organisatie, zoals bouwfysica, brandveiligheid en projectmanagement. Een goed resultaat op een plezierige en collegiale manier is waar we voor gaan. We acteren in de frontlinies van innovaties zoals FastLane, energietransitie en parametric design. De kennis en ervaring die we daar opdoen kunnen we direct toepassen in duurzame, toekomstvaste voorzieningen binnen ons hele bouwprogramma.

 

Wat je met je mee brengt

Je bent een Registerontwerper of Registerconstructeur met de ambitie om Registerontwerper of Chartered Engineer te worden. Bijdragen aan de ontwikkeling van je collega’s en de organisatie en het zo optimaal mogelijk bedienen van onze klanten maakt jou enthousiast. Momenteel werken wij aan innovaties als automated engineering, parametric design en BIM.

 

Jouw manier van communiceren wordt gekenmerkt door openheid en duidelijkheid en je spreekt anderen altijd op een positieve manier aan. Optimaal, creatief en klantgericht constructief ontwerpen en adviseren is waar je hart sneller van gaat kloppen. Verder heb je dit in huis:

 •   TU Bouwkunde/Civiel, afstudeerrichting constructies of constructief ontwerpen;
 • Meer dan 10 jaar relevante ervaring als constructeur/projectleider of adviseur bij een advies- of ingenieursbureau;
 • In staat om klanten te helpen hun problemen te definiëren en op te lossen;
 • Uitstekende technische kennis en sterk analytisch vermogen;
 • In staat om kennis en vakkundigheid aan anderen over te dragen.

 

Dit krijg je van ons

Als het grootste ingenieursbureau van Nederland zijn we innovatief, maar realistisch. Perfectionistisch, maar daadkrachtig. Verrassend, maar altijd en overal betrouwbaar. Ben jij dat ook? Dan is ons bureau echt iets voor jou. We bieden een goede werksfeer, waarin collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn. Ook een goed salaris is belangrijk, afhankelijk van jouw werkervaring zorgen wij voor een passend aanbod. In onze organisatie wordt ondernemerschap en innovatie gestimuleerd. Er is volop ruimte voor eigen initiatief in een open en flexibele cultuur. Verder krijg je bij ons:

 • Een goede balans tussen werk en privé, onder meer door flexibele werktijden en 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Ook krijg je een laptop en telefoon van de zaak, zodat jij kunt werken waar en wanneer je wilt;
 • Persoonlijk budget dat je kunt gebruiken om bijvoorbeeld extra vakantiedagen of een fiets van te kopen. Of je laat het uitbetalen;
 • Een goede pensioenopbouw via ons eigen pensioenfonds zodat alles voor je oude dag goed geregeld is;
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Bij ons vind je geen starre functies en vastomlijnde ontwikkelpaden, maar flexibele rollen en veel keuzevrijheid als het gaat om team, locatie en werkzaamheden.

Jouw standplaats is Nijmegen, Eindhoven of Rotterdam. Omdat samenwerken aan een project soms net wat makkelijker gaat als je bij elkaar zit, zal je soms ook werken op één van onze andere kantoren of mogelijk bij één van onze opdrachtgevers in Nederland of het buitenland.

 

Ben jij ons nieuwe collega?

We maken graag kennis met je! Klik op de sollicitatiebutton en upload je motivatie en je cv. Wil je eerst nog meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact op met Twan Hendriks, locatie Nijmegen/Eindhoven, via 06 20392894, Pleun Mijnsbergen, locatie Amsterdam, via 06 13 08 70 99, of Coen van den Brand, locatie Rotterdam, via 06 54 26 55 72.

Liever mailen? Stuur dan je vraag naar Frank van der Velden, Lead Recruiter, via [email protected]

Hashtags: #LI-FV1
Apply Now