Junior Projectmanager Industrie & Gebouwen

Contract Management Project Management Industry
 • Netherlands

Je gaat aan de slag met internationale projecten in green- en brownfield productieomgevingen. Je leidt en stuurt multidisciplinaire teams aan en bouwt een relatie op als single point of contact naar de klant. Uiteindelijk zal jij, met behulp van jouw team, onze projecten tot een succes maken.

 

Wat je doet als Junior Projectmanager

In de huidige business omgeving vragen multinational klanten steeds vaker aan ons om samen met hen business cases te ontwikkelen waarin engineering volledig is geïntegreerd. Deze business cases worden vervolgens vertaald in conceptuele ontwerpstudies en masterplannen. In deze rol ga je aan de slag met diverse grote nationale en internationale projecten binnen de industrie. Hierbij kan je denken aan food, farma, datacenters, onshore wind en warehouse facilities. Als lid van het projectteam ondersteun je de projectmanager met je project management skills gecombineerd met technische kennis die je tijdens je werkzaamheden verder gaat ontwikkelen. Daarnaast houd je je bezig met:
 • Het opstellen van proposals voor de werving in nieuwe projecten;
 • Het bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de klantrelaties;
 • Het, samen met een projectmanager, inrichten van projecten binnen de kaders van ons kwaliteitssysteem.

Je bent werkzaam binnen de verschillende fases van een project voor onze opdrachtgevers, dit kunnen grote multinationals zijn maar ook ontwikkelaars of aannemers.

 

Waar je komt te werken

Royal HaskoningDHV is een wereldwijd ingenieurs, projectmanagement en consultancy bedrijf, met 6.000 collega's verspreid over 140 landen. Samen werken we aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, onze leefomgeving en de economie. Met de Business Line Industry & Buildings bedienen we een brede, internationale markt. Samen met onze opdrachtgevers plaatsen we projecten in een breder perspectief en creëren we omgevingen waarin mensen zich prettig voelen, waar ze willen verblijven, leren, onderzoeken, werken en herstellen. Binnen de Business Line zijn er projecten in onder andere de volgende sectoren: real estate, datacenters, consumer goods, pharmaceutica, overheid en educatie, healthcare, transport hubs, gezondheidszorg, milieu & energie en veiligheid.

Je wordt onderdeel van het team Project Management & Consultancy. Een team dat bestaat uit zeer ervaren en oplossingsgerichte projectmanagers en adviseurs die veel ervaring hebben met grootschalige, multidisciplinaire projecten in diverse sectoren. Ons doel is om door middel van technische optimalisatie hogere productiviteit en lagere bedrijfskosten te realiseren voor onze opdrachtgevers. Samen met onze klanten plaatsen we projecten in een breder perspectief. We hebben een duidelijke visie op de gebouwde omgeving. De impact van de gebouwde omgeving gaat verder dan puur functionaliteit en raakt ook aan de kwaliteit van leven. Recente innovaties komen het best tot hun recht in nieuwe gebouwen, en de voordelen ervan zijn meetbaar. Maar hoe zit het met bestaande gebouwen? Renovatie, herinrichting of verbouwing van bestaande panden brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. En duurzame oplossingen vereisen slim denken.

Elk project heeft zijn eigen individuele uitdagingen, of het nu gaat om budgetten, logistiek, timing, materialen of mensen. Daarom bieden we voor elk project een toegewijde en op maat gemaakte aanpak. Zo zorgen we ervoor dat elke project succesvol tot een einde komt, vanaf het eerste concept tot de uiteindelijke oplevering.  

 

Wat je met je mee brengt

Als Junior Projectmanager heb je een hands on mentaliteit en flexibiliteit. Naast project management skills beschik je ook over een basis technische kennis én interesse. Je bent bereid om je huidige kennis verder te ontwikkelen door Learning on the Job en het volgen van (interne) opleidingen. Verder neem je ook mee:
 • Een (bijna) afgeronde Master Construction Management & Engineering of Bouwkunde/Civiel aan de TU of enkele jaren (0-3 jaar) relevante ervaring als projectmanager bij een civieltechnisch/bouwkundig advies- of ingenieursbureau;
 • Een groot analytisch vermogen en werk je planmatig;
 • Initiatief, een pragmatische instelling en organiserend vermogen.

Bovendien vind je het leuk om aan multidisciplinaire projecten te werken en ben je resultaatgericht en een teamspeler.

 

Dit krijg je van ons

Als het grootste ingenieursbureau van Nederland zijn we innovatief, maar realistisch. Perfectionistisch, maar daadkrachtig. Verrassend, maar altijd en overal betrouwbaar. Ben jij dat ook? Dan is ons bureau echt iets voor jou. We bieden een goede werksfeer, waarin collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn. Ook een goed salaris is belangrijk, afhankelijk van jouw werkervaring zorgen wij voor een passend aanbod. In onze organisatie wordt ondernemerschap en innovatie gestimuleerd. Er is volop ruimte voor eigen initiatief in een open en flexibele cultuur. Verder krijg je bij ons:

 • Een goede balans tussen werk en privé, onder meer door flexibele werktijden en 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Ook krijg je een laptop en telefoon van de zaak, zodat jij kunt werken waar en wanneer je wilt;
 • Persoonlijk budget dat je kunt gebruiken om bijvoorbeeld extra vakantiedagen of een fiets van te kopen. Of je laat het uitbetalen;
 • Een goede pensioenopbouw via ons eigen pensioenfonds zodat alles voor je oude dag goed geregeld is;
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Bij ons vind je geen starre functies en vastomlijnde ontwikkelpaden, maar flexibele rollen en veel keuzevrijheid als het gaat om team, locatie en werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om je te kwalificeren voor opleidingsprogramma’s zoals het twee jaar durende Young Professional Programme. Daarnaast kun je onderdeel worden van ons internationale netwerk van young professionals, Young Royal HaskoningDHV.

En je standplaats? Dat is bespreekbaar. Er is ruimte voor overleg omdat wij kantoren hebben door heel Nederland, dus er is er altijd één bij je in de buurt. Omdat samenwerken aan een project soms net wat makkelijker gaat als je bij elkaar zit, zal je soms ook werken op één van onze andere kantoren of bij één van onze opdrachtgevers in Nederland of het buitenland.

 

Ben jij onze nieuwe collega?

Solliciteer direct met je CV en motivatiebrief. Meer weten over de baan/de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Frank van der Velden, Lead Recruiter, via [email protected] 

Hashtags: #LI-FV1

Apply Now