Senior Milieukundig adviseur bodemonderzoeken

Environmental Science Consultancy Infrastructure
 • Maastricht

 

Wat je doet als Senior Milieukundig adviseur bodemonderzoeken

Als senior adviseur bodem begeleid en adviseer je in bodem gerelateerde projecten op de Chemelot site van begin tot einde. Je hebt veel contact met de klant (DSM-NL), die zijn adviesvragen vol vertrouwen bij jou neerlegt. Je stuurt medewerkers en eventueel veldwerkers aan. Je stelt offertes, (onderzoek)programma’s en Maand- kwartaal- jaar rapportages op en onderhoudt korte communicatielijnen met de opdrachtgever. Je hebt de financiële verantwoordelijkheid om omzet te realiseren met een gezond rendement. Ook begeleid je junior adviseurs. Je bewaakt en verbetert samen met het team bodem de kwaliteit. Je bent communicatief en nauwkeurig. Scherp op tijd, kwaliteit en geld.

Als adviseur bij RHDHV heb je meerdere projecten onder je hoede. Dit kunnen reguliere onderzoeken, maar ook meer complexe adviesvraagstukken zijn. Je onderhoudt hierover het dagelijkse contact met onze opdrachtgever. Bijbehorende projecttaken voer je zelfstandig uit, of bij grotere projecten in teamverband. Waar nodig zoek je sparring met je collega adviseurs. Binnen het project draag je zorg voor een goede afstemming tussen betrokken partijen. Daarnaast houd je veiligheid, kwaliteit, voortgang en budget nauwlettend in de gaten en grijp je in waar nodig.

Naast projectuitvoering en het onderhouden van klantcontact heb je een aantal interne taken. Je hebt een opgaaf in het product- en kennismanagement van de afdeling. Dit vraagt om het actief op peilhouden en toepassen van je vakkennis. Daarnaast draag je proactief bij aan het signaleren en verzilveren van marktkansen en vervul je een begeleidende/coachende rol richting onze junior medewerkers, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen in het vakgebied. Verder heb je een taak in het vormgeven van onze groeiambities en het versterken van onze marktpositie.

Waar je komt te werken

In deze functie ben je onderdeel van een multidisciplinair team op onze gezellige (Limburgse) vestiging Maastricht. Veel verschillende disciplines zijn in Maastricht vertegenwoordigd, zoals civiele techniek, bouwkunde, planologie, milieu, bodem, juridisch consultants, verkeer en meer. En voor andere disciplines werken we samen met collega’s in Nederland en het (buiten)land. Altijd vanuit een drive om samen te werken en complexe problemen voor onze opdrachtgevers op te lossen.

Je werkt samen met je team aan multidisciplinaire projecten voor bedrijven (overwegend Brzo, met IPPC installaties, de grotere Limburgse bedrijven), overheden, nutsbedrijven, ziekenhuizen, maar ook met collega’s buiten de provincie aan projecten in het hele land of daarbuiten; aan complexe vergunningen, afvalproblematiek, ZZS, bodembescherming, bestemmingsplannen en de Omgevingswet introductie bij bedrijven. Daarbij heb je de voordelen van een familiaire sfeer op een kleinere vestiging met de kracht van een grote internationale organisatie waar alle top-expertise voor de gehele fysieke omgeving in huis is.

Wat je meebrengt

Je bent in het bezit van een afgeronde milieuopleiding op HBO- of WO-niveau en je hebt kennis van bodemkunde, bodemverontreiniging en bodemsanering. Je bent bekend met de actuele relevante wet- en regelgeving, onderzoeksnormen, protocollen en veiligheidsvoorschriften. Daarnaast:
 • Je weet wat er in de markt speelt;
 • Je bent ondernemend en proactief;
 • Je bent commercieel vaardig en klantgericht;
 • Je bent sociaal en communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Heb je een achtergrond in projectmanagement en heb je organiserende kwaliteiten;
 • Je bent flexibel en stressbestendig.

 

Dit krijg je van ons

Naast dat je je bij ons kunt ontwikkelen binnen de mooiste en uitdagendste projecten in Nederland en wereldwijd, bieden we je ook:
 • Een goede balans tussen werk en privé, onder andere door een laptop en telefoon van de zaak zodat je kunt werken waar en wanneer je wil;
 • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een goed primair salaris en pensioenopbouw via ons eigen pensioenfonds zodat alles voor je oude dag goed geregeld is;
 • Een goed bereikbare werkplek op ons kantoor in Maastricht én reiskostenvergoeding of een NS-Business Card;
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Persoonlijk budget dat je kunt gebruiken om extra vakantiedagen of een fiets van te kopen. Liever elke maand wat extra’s op je rekening? Dan kun je het ook laten uitbetalen;
 • Bonussen op basis van bedrijfswinst.

 

Ben jij onze nieuwe collega?

We maken graag kennis met je! Klik op de solliciteer button onder aan de pagina en upload je cv en motivatiebrief. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Henry Pisters, Hoofd Adviesgroep Regionale & Stedelijke Ontwikkeling , via [email protected] of met Johan Kuipers, Recruiter Mobility & Infrastructure, via [email protected]

Acquisitie op deze vacature door bureaus is niet gewenst en aangeboden kandidaten worden niet in behandeling genomen.
Apply Now