Technicus Elektrotechniek Rail

Electrical Engineering Engineers Specialists Infrastructure
  • Utrecht

Junior Technicus Elektrotechniek Rail

Wil jij meebouwen aan de ontwikkeling van de Business Unit Rail? Wij willen graag in contact komen met een Technicus Elektrotechniek die wil bijdragen aan de railprojecten binnen ons team.

Royal HaskoningDHV is een bedrijf met ambities binnen de Railmarkt. Wij willen ons graag verder ontwikkelen als integraal ingenieursbureau dat waarde genereert voor onze klanten bij nieuwbouw, vernieuwing en onderhoud van spoor en stations. Wij adviseren overheden en markpartijen op gebied van spoorwegen, stations, tram, metro en HOV-verbindingen. Wij ontwerpen oplossingen en begeleiden de realisatie daarvan en gebruiken hierbij de nieuwste technieken en digitale oplossingen.

De functie
Als technicus elektrotechniek rail ben je verantwoordelijk voor het detailleren van het technisch ontwerp van alle spoorgerelateerde beveiligingssystemen naar een uitvoeringsontwerp. Je bent zowel op kantoor als buiten op locatie werkzaam. Vanuit kantoor richt je je op het uitwerken en opstellen van het uitvoeringsontwerp. Binnen dit zogenaamde secundaire ontwerp stel je de elektrotechnische schema’s en indelingstekeningen van beveiligingskasten op, bepaal je welke componenten toegepast moeten worden, bereken je de kabellengtes en zorg je voor een efficient uitvoeringsontwerp voor de aannemer. Je levert input aan voor de kostenraming en het aanbestedingsdossier.

Daarnaast controleer je op locatie of de door jou gemaakte ontwerpen en eisen ook correct zijn uitgevoerd. Na enkele jaren is de stap naar Lead Engineer of Ontwerper de mogelijkheid.

De standplaats is Utrecht of Amersfoort

Wat wij  bieden
De eerste 2 jaar neem je deel aan het Young Professional Program (YPP). Het YPP heeft als doel om je een vliegensvlugge start te geven als professional, waarbij je werkt aan alle skills die daarvoor nodig zijn. Het YPP wordt zeer gewaardeerd vanwege het intensieve, diepgaande en professionele karakter, en waarbij je tevens een mooie groep andere starters leert kennen vanuit alle techniekvelden binnen RoyalHaskoningDHV. Verder bieden wij aan:

- Veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden binnen onze complete organisatie
- Goede arbeidsvoorwaarden
- Flexibele werktijden

Wat wij vragen aan kennis en ervaring
- Je hebt een afgeronde MBO- of HBO opleiding Elektrotechniek, Technische Natuurkunde of vergelijkbaar
- Je bent net klaar met je opleiding of je hebt enkele jaren relevante ervaring.
- Je bent een teamspeler en vindt het leuk om aan multidisciplinaire projecten te werken.

De procedure
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Olaf van der Hoeven (Talent Acquisition) op 06 52480635 

Apply Now