• Zorg voor een investeringsagenda die duurzaam én realistisch is.

    Benut onze expertise om uw duurzaamheidsambities en uw groene doelstellingen op te stellen en te vertalen naar een haalbare aanpak, van een kernachtige strategie tot en met een succesvolle implementatie.

  • Loop voorop door te anticiperen op veranderende wetgeving

    Beleidsmakers scherpen de regelgeving steeds verder aan; van uitstoot tot het gebruik van chemicaliën, van water- en energiegebruik tot recycling en het terugdringen van de afvalberg. Onze experts kennen de bestaande én de toekomstige regels, ook als het gaat om de nieuwe verplichte rapportages in het kader van Nederlandse en EU-wetgeving. We begeleiden u bij de compliance, en meer dan dat: door te anticiperen op toekomstige eisen kunt u een voorsprong nemen - verplichtingen bieden ook kansen.

  • Borg uw continuïteit dankzij een duurzame reputatie

    De maatschappij verlangt dat u werkt aan duurzaamheid. Klanten, overheden, aandeelhouders, investeerders - alle stakeholders leggen uw organisatie onder een vergrootglas. Door duurzaam te ondernemen verkleint u uw reputatierisico’s – in uw organisatie én in de hele keten. Dat vraagt om circulair denken, strategische partnerschappen en nieuwe duurzame concepten, bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit en de toeleveringsketen.

Hoe kunnen we u helpen?

Download onze whitepaper

Whitepaper

Loop voorop in duurzaamheid

Benut de kansen van de duurzame toekomst 

Klimaatverandering, de uitputting van natuurlijke grondstoffen, vervuiling: onze planeet heeft het steeds moeilijker en dat is een rechtstreekse bedreiging voor de samenleving. Het is de hoogste tijd voor actie, voor het samen bouwen aan een gezonde toekomst. Deze whitepaper beschrijft de vertaalslag van de tekentafel naar de praktijk. Want het gaat natuurlijk om het duurzame resultaat. 

Royal HaskoningDHV en de Duurzame Ontwikkelingsdoelen

Alle 193 lidstaten van de Verenigde Naties staan achter de zeventien in 2015 geformuleerde Duurzame Ontwikkelingsdoelen (de Sustainable Development Goals, kortweg de SDG's). Het overkoepelende doel: een einde aan extreme armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering. De missie van Royal HaskoningDHV, ‘Enhancing Society Together’, sluit naadloos aan op de SDG’s. We beschouwen het als onze verantwoordelijkheid om onze expertise op het gebied van water, energie, industrie, gebouwen en transport in te zetten om deze doelen dankzij onderscheidende nieuwe diensten en oplossingen binnen bereik te brengen. 
 

Maak kennis met onze experts

Jeroen Thyssen
Team Lead Sustainable Manufacturing
“Veranderingen in de omgeving en druk op bestuurlijk en sociaal niveau zorgen ervoor dat je als organisatie wel mee moét doen en te kiezen voor de juiste investeringen. Om klaar te zijn voor de toekomst.”

 

Mathijs Bicknese
Industrial Sustainability Expert Business Opportunities
“Door duurzaamheid op een holistische manier te bekijken, samen met het welzijn van mensen en onze wereld, veranker je duurzaamheid al in je plannen en verzeker je jouw organisatie van welvaart.”

 

Gerard Jansen 
Sustainability Consultant Built Environment
“De transitie naar koolstofvrije energie is complex, zowel vanuit technisch oogpunt als de manier waarop we leven. We zullen de handen uit de mouwen moeten steken voor een écht duurzame economie.”