Wij brengen eisen, wensen en mogelijke oplossingsrichtingen bij elkaar met een interactieve aanpak. Zo krijgen we grip op uw vraagstuk. Met nulmetingen bepalen we waar u staat als organisatie. Meerdere interactieve sessies geven inzicht in wat uw beoogde doelen zijn. Samen vormen zij het startpunt voor het ontwerpen van een prettige, gezonde en veilige omgeving. 
In de ontwerpfase sturen en toetsen we op onder meer gebruikersveiligheid, comforteisen en wensen voor gebruikers. Omdat we vroeg en integraal betrokken zijn, bespaart u op latere faalkosten. Na de oplevering volgen we de prestaties van het gebouw of de omgeving. Zo kunnen we continu bijsturen. En kunnen we hierop direct ingrijpen.

Gerelateerde thema's

Pandemieproof gebouwen

Om weer veilig en gezond aan de slag te gaan, moeten we nú aanpassingen doen aan gebouwen en installaties. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat het toekomstig gebruik van gebouwen anders zal zijn dan voor de Corona pandemie. Door het thuiswerken en de inmiddels ver ingevoerde digitale technieken.

Dit biedt ook kansen. Bij aanpassingen aan gebouwen en installatie kunt u meteen stappen zetten. Met de verduurzaming van gebouwen volgens de klimaatdoelstellingen voor 2030 en 2050. Wij helpen om deze mogelijkheden in kaart te brengen en adviseren over passende oplossingen.

 

Lees verder

Welzijn certificering WELL en Fitwel

In studies is aangetoond dat een gezondere en prettige werkomgeving bijdraagt aan de prestaties van medewerkers. Een goede werkplek voegt waarde toe voor uw mensen en uw bedrijf. De effecten van gezonde gebouwen en werkomgevingen zijn wetenschappelijk bewezen en ondersteund met uitgebreide gegevens. Neem de stap en sta vooraan met gecertificeerde gezonde gebouwen.

De WELL Building Standard en Fitwel zijn certificeringsmethoden die zich richten op de gezondheid en het welzijn van gebouwgebruikers, gasten en medewerkers. De Well Building Standaard is een meer geïntegreerde benadering van gezondheid en welzijn, terwijl Fitwel zich meer richt op de minder technische aspecten van gezonde gebouwen. Onze experts hebben de kennis om ondersteuning en begeleiding te bieden bij de creatie van gezondere werkomgevingen, het gebruik van gezonde bouwnormen voor certificering en ook als referentie voor op maat gemaakte richtlijnen.

 

wat het u oplevert:

  • Gebruikers voelen zich prettiger, gezonder en veiliger.

  • Medewerkers presteren beter.

  • Mensen komen graag in het gebouw en haar omgeving.

  • Het verhoogt de waarde van het gebouw en haar omgeving.

Gerelateerd nieuws