Samen met onze klanten werken we aan veilige, betrouwbare en adaptieve ontwerpen voor een toekomstbestendige, duurzame en inclusieve inrichting van de openbare ruimte, vanuit een heldere visie en strategie. Ons team koppelt diepgaande domeinkennis aan expertise in stakeholder management, met de inzet van de nieuwste technologie en data science. 

Capital Expenditure, kortweg capex, staat voor de totale kosten voor het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van een nieuw project in de openbare ruimte, van tekentafel tot oplevering. Denk aan wegen, bruggen, pleinen, parken, viaducten en tunnels. De deskundige advisering van Royal HaskoningDHV in deze infra-asset design & engineering fase zorgt dat het totaalbeeld klopt en dat ontwerpen voldoen aan alle technische, functionele en maatschappelijke voorwaarden, nu en de toekomst. Zo leggen we de basis voor een infrastructuur die niet alleen antwoord geeft op de vraag van de samenleving van vandaag, maar ook vormgeeft aan de leefbare omgeving van morgen.

 

adaptieve infrastructuur: op weg naar waardegedreven beheer van de openbare ruimte

Investeren in openbare ruimte doe je voor decennia. Nieuwe en bestaande bruggen, wegen, pleinen en parken moeten ook aan de eisen van morgen voldoen. In deze tijd van transities, zoals de klimaat- en mobiliteitstransitie, maar ook met de huidige vervangings- en renovatieopgave, zijn toekomstbestendige keuzes voor inrichting van de openbare ruimte belangrijker dan ooit. Maar hoe geeft u antwoord op de vragen van morgen met de kennis en de middelen van vandaag?

Ontdek meer

Geef jij vorm aan de openbare ruimte van de toekomst?

We zoeken talenten die de openbare ruimte en infrastructuur klaar willen maken voor de maatschappelijke eisen en wensen van vandaag, morgen en overmorgen. Dat vraagt niet alleen technische kennis en kunde, maar ook sociale vaardigheden. Weet jij jouw skills in te zetten voor vooraanstaande opdrachtgevers en de realisatie van afwisselende projecten? Begrijp jij dat engineering een digitaal fundament heeft? En ben jij in staat om binnen Royal HaskoningDHV je kennis en kunde optimaal te benutten én te laten groeien en bloeien? 

Bekijk dan onze vacatures