Assetmanagement stelt ons in staat het management proces te optimaliseren. Het geeft meer inzicht en verbeterd de prestatie tegen lagere kosten en risico's. Voor publieke en industriële opdrachtgevers.

De waarde van uw assets kunnen we uitdrukken in geld, maar ook in termen als beschikbaarheid, betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Voor ons betekent asset management veel meer dan het simpele onderhoud van fysieke objecten.

Royal HaskoningDHV is de schakel tussen de eigenaar van de voorziening en de onderhoudsdienstverleners. Wij zijn als schakel kosteneffectief, ontzorgen en bieden toegevoegde waarde. En zijn als eerste advies- en ingenieursbedrijf PAS55 gecertificeerd voor onze activiteiten voor het chemische industrie complex Chemelot. PAS55 en ISO 55000 staan aan de basis van al onze assetmanagement activiteiten. Deze methode voegt onze expterise op het gebied van strategie, management, techniek en engineering samen. Dankzij deze gecombineerde aanpak kunnen we alle management processen rond uw assets verbeteren.