Voor Royal HaskoningDHV zijn brandveiligheid (Fire Safety), veiligheid en beveiliging (Security) nauw met elkaar verbonden. Onze Fire Safety and Security adviseurs zorgen voor de balans tussen bouwkundige, installatietechnische en organisatorische maatregelen. Kosten, risico’s en (innovatie) oplossingen worden afgewogen Deze samenhang zorgt voor een veilige werkomgeving voor u, uw werknemers en uw bezittingen en daarmee de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

Voorkomen of impact beperken

Een calamiteit kan niet altijd worden voorkomen, maar het risico aanzienlijk beperken kan altijd. Een grondige risicobeoordeling en een scenarioanalyse combineren we met integrale maatregelen. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de geldende wet- en regelgeving.

Afhankelijk van uw vraag, stellen onze adviseurs een brandbeveiligingsplan en veiligheidsplan op, ze toetsen het ontwerp of inspecteren de situatie ter plaatse. Onze specialistische kennis van brandbeveiligingsinstallaties gebruiken we ook om specifieke systemen zoals sprinkler-, watermist-, gasblusinstallaties , brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties of overdruk en rook- en warmteafvoerinstallaties (RWA) te ontwerpen, beoordelen of aan te passen.

Betrouwbaar en up-to-date kennis

Royal HaskoningDHV is een gecertificeerd partner van het cibv. Onze adviseurs zijn dus continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en in staat tot het opstellen van integrale brandbeveiligingplannen en uitgangspuntendocumenten (UPD, voorheen PvE) voor alle brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties, vaste blusinstallaties en rookbeheersingsinstallaties en alle veiligheidsvragen rondom de opslag van gevaarlijke stoffen (PGS).

Gerelateerde challenges & markten