Bij Royal HaskoningDHV werken meer dan 150 due diligence adviseurs iedere dag aan belangrijke vraagstukken over fusies, overnames of aankopen. Hiermee borgen wij onze sectorkennis en ervaring. Bij ons hebt u direct toegang tot een unieke combinatie van commerciële, technische en milieukundige due diligence dienstverlening, allemaal onder één dak.

Ook via onze dochterondernemingen Ocean Shipping Consultants, First Marine International en InterVISTAS bieden we specifieke services voor verschillende marktsectoren – van luchtvaart, scheepswerven en havens, tot mijnbouw en milieukundige dienstverlening.

We hebben een lange geschiedenis in het assisteren van onze klanten wanneer zij zich bezinnen op een transactie. Ons wereldwijde netwerk van lokale kantoren stelt ons in staat om u waar en wanneer dan ook te ondersteunen met een multidisciplinair team van professionals. Zodoende bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor een nauwkeurige en integrale aanpak.

Onze klantenkring is divers en bestaat uit multinationals, private equity concerns, internationale financiële instituties, banken, vastgoedfondsen, financiële-, juridische en verzekeringsinstellingen. Ons doel is echter altijd hetzelfde: het creëren en toevoegen van waarde voor onze opdrachtgevers.

Gerelateerde markten