Energietransitie, klimaatadaptatie en verduurzaming van onze economie vragen om samenwerking. Samenwerking die grenzen verlegt én overschrijdt; van belangen, kennisdisciplines, competenties, organisaties en landen. Alleen samen zijn we effectief; wij noemen dit gedeeld eigenaarschap.

Als Strategie en Management Consultants van Royal HaskoningDHV creëren en begeleiden wij samenwerkingen in programma’s, processen en projecten waarin gedeeld eigenaarschap ontstaat.

We zijn regisserend waar het moet en faciliterend waar het kan; van interactieve agendasetting tot gezamenlijke uitvoering van programma’s. Want waarom moeilijk doen, als het ook samen kan?

SMC Academy

Wij willen onze maatschappelijke impact vergroten door verdere verdieping in effectieve strategieën en samenwerkingen op basis van gedeeld eigenaarschap. Binnen de SMC Academy ontwikkelen en verbeteren wij onszelf én onze klanten, partners en collega’s door samen te leren en te experimenteren. Het programma van de SMC Academy bestaat uit eigen leerdagen met een jaarlijks wisselende thema en uit coproducties met klanten, relaties en collega’s rond actuele opgaven.

Bekijk het programma

Gerelateerde trends & markten