Zo kan het oplossen van files ten koste gaan van de leefomgeving, terwijl het verhogen van de veiligheid de doorstroming belemmert. Prioriteiten verschillen per omgeving, afhankelijk van de economische ontwikkeling.

Gereed voor de toekomst

In dit complexe verkeersdomein voelt Royal HaskoningDHV zich thuis. Wereldwijd ondersteunen we onze publieke en private opdrachtgevers in slimme en duurzame mobiliteit. Door verkeerskundig ontwerp, het toepassen van verkeersmodellen en door gedragsbeïnvloeding. Zo verbeteren we de verkeersveiligheid, doorstroming en leefbaarheid en zijn we gereed voor de toekomst.
Vooruitstrevend in nieuwe ontwikkelingen in mobiliteit De tijd staat niet stil en we zijn dan ook vooruitstrevend in nieuwe ontwikkelingen zoals (semi) zelfrijdende auto’s, Smart Mobility Solutions, Mobility as a Service (MaaS), openbaar vervoer, fiets oplossingen en verkeersveiligheid. Het realiseren van een juiste balans tussen een bereikbare en leefbare stad is voor ons essentieel.

Slim, duurzaam en integraal

Ons team van meer dan 100 adviseurs staat in het hele land voor u klaar vanuit de verschillende kantoren van Groningen tot aan Maastricht. Onze integrale adviseurs hebben daardoor kennis van de lokale situatie en werken intensief samen met u en de andere stakeholders vanuit de gemeenten, provincies, kennisinstellingen en private opdrachtgevers.

Onze specialisten op gebied van Smart Mobility (verkeersregelinstallaties, verkeersmodellen en verkeersmanagement) en Sustainable Mobility (verkeerskundig ontwerp, openbaar vervoer, fiets mobiliteit, verkeersveiligheid en gedrag) lopen voorop in de nieuwste ontwikkelingen.

Download onze leaflet ''Verkeerskundig ontwerp''


Wilt u met ons sparren over dit onderwerp? Neemt u dan gerust contact op met:

Bart Humblet | Royal HaskoningDHV
Bart Humblet
Hoofd Smart Mobility

Cathelijne Hermans
Cathelijne Hermans
Hoofd Sustainable Mobility

Amber van Tatenhove
Amber van Tatenhove
Hoofd regionaal adviseur
Noord-Nederland

Albert Erhardt | Royal HaskoningDHV
Albert Erhardt
Hoofd regionale adviseurs
Zuid-Nederland