Energie

Het veilig stellen van onze energievoorziening is een van de grootste uitdagingen van deze tijd. Wij ondersteunen onze cliënten met innovatieve adviezen en oplossingen voor diverse vormen van energie opwekking. Onze experts zijn thuis op alle terreinen van wind-, golf- en getijdenenergie tot anaerobe en biofossiele verbrandingsinstallaties en de ontwikkeling van warmtekracht- en nucleaire centrales.

Lees verder

Gebouwen

Uw gebouw en de gebouwde omgeving sluiten steeds aan bij de wensen van uw gebruikers. Een duurzame, gezonde en veilige omgeving waar mensen zich comfortabel voelen. En waar ze willen zijn, leren, werken en herstellen. Dat is wat u wilt als gebouweigenaar of gebouwbeheerder. Want uw gebouw is meer waard dan alleen financieel rendement. 

Lees verder

Industrie

Bent u actief in de voedingsmiddelensector, olie en gas, de petrochemie of productie- en assemblagetechnieken? Dan bent u ons aan het juiste adres voor innovatie in industriële technologie. Wij hebben alle disciplines en expertise in huis om u succesvol door alle projectfases heen te leiden. Van haalbaarheidsstudie tot complete EPCM diensten.

Lees verder

Infrastructuur

Infrastructuren zijn van groot maatschappelijk belang. Dat besef vormt de basis van onze ontwerp- en ontwikkelingsplannen voor bruggen, wegen, tunnels en slimme transportoplossingen. Samen met u bouwen we innovatieve en duurzame oplossingen voor het transport van mensen, goederen en grondstoffen. Van A naar B en terug.

Lees verder

Luchtvaart

Wat de bestemming van uw passagiers ook is, de kans is groot dat onze luchtvaartingenieurs hun reis net wat soepeler laten verlopen. Wij leveren innovatieve oplossingen en diensten op het gebied van projectmanagement voor ontwikkelaars van luchthavens en vliegverbindingen.

Lees verder

Maritiem

Bij maritieme uitdagingen voelen we ons als een vis in het water. Wij weten raad met het complete vervoersplaatje en zorgen voor volledig geïntegreerde multidisciplinaire oplossingen binnen de hele logistieke keten. Van boorplatform tot haventerminal, en alle uitdagingen die daarbij komen kijken.

Lees verder

Stedelijk gebied

Onze steden raken steeds dichter bevolkt en hun bewoners worden kritischer en bewuster. Wij hechten daarom enorm aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze oplossingen voor hoogwaardige stedelijke ontwikkeling leveren wij daarom altijd in samenspraak met alle stakeholders. Zo scheppen we de voorwaarden voor succesvolle uitvoering van stedenbouwkundige projecten.

Lees verder

Water

Steeds meer overheden gaan  (proactief en reactief) met ons in zee voor effectieve oplossingen op het gebied van waterbeheer. Met onze kennis van water en waterbouw bieden we uw waterproblemen effectief en verantwoord het hoofd. Of er nu teveel of juist te weinig water is. 

Lees verder