Het wordt steeds complexer om de benodigde infrastructuur aan deze capaciteitsvraag te laten voldoen. Dit vraagt om een innovatieve aanpak, een integraal ontwerp en een nóg scherper inzicht in de impact op het netwerk en de omgeving.

Royal HaskoningDHV werkt samen met haar klanten aan multidisciplinaire projecten, waarin het delen van hoogwaardige kennis en bijbehorende middelen, van zowel regionale, nationale en internationale projecten, een belangrijke bijdrage levert aan een succesvol resultaat. Wij bieden:

  • een projectaanpak op basis van een nauwe samenwerking met de klant en structurering van eisen en wensen op basis van Systems Engineering;
  • uitgebreide kennis en ervaring in de disciplines baan en spoor, treinbeveiliging, bovenleiding en energievoorziening, civiele constructies en netwerkstudies in binnen- en buitenland;
  • een uitgebreid pakket aan ondersteunende middelen, bijvoorbeeld 3D-ontwerp, BIM en omvangrijke microsimulaties van zowel het spoornetwerk als reizigersstromen stations.

Royal HaskoningDHV is één van de weinige bureaus die beschikt over alle vier de ProRail erkenningen: Treinbeveiliging, Bovenleiding en Energievoorziening, Baanbouw en Spoorwerk en Civiele Constructies.

Lees meer over onze dienstverlening voor deze sector.