Gelijkwaardig partnerschap

Kenmerkend aan onze samenwerking is het gelijkwaardig partnerschap. Wij werken - ieder vanuit onze een eigen rol, aan mooie gezamenlijke opgaven. Daarbij vullen wij elkaars deskundigheid goed aan. In de dialoog met Rijkswaterstaat zoeken wij continu naar wat ‘best-for-project’ is, zonder de project overstijgende maatschappelijke prioriteiten uit het oog te verliezen. Dit heeft ons de afgelopen jaren steeds de hoogste gemiddelde klanttevredenheidsscore van de deelnemende bureaus opgeleverd.

“De afgelopen jaren hebben we met Rijkswaterstaat een aantal complexe infrastructurele projecten uitgevoerd. Ik noem één van de drukste verkeerscorridors van Nederland, de Van Brienenoordbrug en, misschien wel het indrukwekkendste voorbeeld van Dutch Delta Design, de Afsluitdijk, als twee mooie voorbeelden. We zijn erg blij dat we onze expertise en samenwerking met Rijkswaterstaat verder kunnen uitbouwen door met elkaar te werken aan de mooie opgave waar Nederland voor staat: een nieuwe generatie duurzame en toekomstbestendige infrastructuur”, aldus Anton van der Sanden, directeur Royal HaskoningDHV Nederland.

Succesvolle samenwerking op project- en procesbeheersing

Per 1 juli 2021 start de nieuwe looptijd van beide raamovereenkomsten. Voor de raamovereenkomst Project- en Procesbeheersing (PPB) hebben wij de krachten gebundeld met Wagemaker, Adviesbureau voor Bouwconstructies. Dit is het vervolg op onze succesvolle samenwerking in de afgelopen vijf jaar op het terrein van Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB). Deze samenwerking breiden wij nu uit. Ook diensten op het gebied van Projectbeheersing en Integrale Veiligheid vallen onder het raamcontract.