Producerende, distribuerende en ondersteunende partijen zien toenemende uitdagingen en kansen in hun keten van grondstof tot consument, zoals schaarste, veranderende consumentenwensen, verduurzaming en digitalisering.  
Wij zijn bijzonder enthousiast het Districon-team te verwelkomen. Samen kunnen we klanten wereldwijd nog beter helpen hun hele keten duurzaam, flexibel en efficiënt te ontwerpen, in te richten en te besturen – met gebruikmaking van de nieuwste digitale technologie.

Erik Oostwegel

CEO

Districon Managing Director Erwin Faber: “We hebben er enorm veel zin in om aan te sluiten bij Royal HaskoningDHV. Door onze krachten te bundelen zijn we nog beter in staat onze klanten in hun gehele logistieke- en productieketen integraal te ondersteunen. Daarnaast kunnen we, als bedrijf met 80 medewerkers, een versnelling in onze groei realiseren en een sprong maken.” 

 De bedrijven zijn complementair. Royal HaskoningDHV brengt expertise in rondom technische en financiële haalbaarheid van productie- en distributielocaties en het ontwerp ervan inclusief digitale oplossingen zodat klanten voorop blijven lopen. Districon brengt haar unieke kennis in van het optimaliseren van logistieke netwerken, warehousing, transport, (lucht)vracht, voorraadbeheer en planning voor klanten waarbij ze gebruikmaakt van specifieke digitale oplossingen.  
 
Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.