We doen wat we kunnen om bij te dragen aan het stoppen van verdere verspreiding van het coronavirus en het beschermen van kwetsbare mensen. Overeenkomstig met vele nationale richtlijnen werkt het merendeel van onze collega’s nu thuis en maakt gebruik van diverse digitale platformen om met elkaar te communiceren en samen te werken aan projecten. Het zogenaamde ‘social distancing’ is onderdeel van onze richtlijn voor collega’s die op kantoor of projectlocatie werkzaam zijn.

Om zorg te dragen voor de continuïteit van onze bedrijfsactiviteiten en dienstverlening naar klanten, wijzigen wij fysieke bijeenkomsten naar online bijeenkomsten. Daarnaast hebben wij alle reizen die niet essentieel zijn opgeschort.

Wij staan onze klanten en partners bij in deze zware tijd. Een aantal van onze klanten kampt met toenemende problemen in hun supply chain of ervaart beperkingen in hun operatie. Wij zijn in contact met deze bedrijven om hulp te bieden waar kan. Indien u deze problemen herkent en vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Rest mij iedereen goede gezondheid te wensen en elkaar te helpen in deze uitdagende tijden.

Namens alle collega’s van Royal HaskoningDHV,

Erik Oostwegel
CEO