Meike werkt sinds 2008 bij Royal HaskoningDHV en heeft in die tijd ervaring opgedaan in commerciële rollen, general management, corporate strategy en human resource management. Ze begint haar carrière binnen de Thaise vestiging. Na haar terugkeer naar Nederland groeit ze, via een strategische managementpositie, snel door tot Chief Human Resource Manager. Daarmee maakt ze onderdeel uit van de Executive Committee en heeft employee wellbeing bovenaan de agenda van het bedrijf gezet. 
 
Op de vraag welke eigenschappen haar zo ver hebben gebracht: “Ik ben besluitvaardig en resultaat gericht, maar daarnaast is een van mijn eigenschappen luisteren, vragen stellen en proberen te begrijpen. Ik heb mijn blik door de verschillende rollen verruimd en ben me daardoor zeer bewust dat niets normaal is: we bekijken het allemaal vanuit een ander perspectief.” 
 
De leider van de toekomst moet volgens haar bezig zijn om een bedrijf vanuit diversiteit, duurzaamheid en doelen te leiden. Meike: “Bij leiderschap zal het veel meer gaan om verbinden en het bredere ecosysteem. Op die manier bind je talent aan je, terwijl werkt aan een maatschappelijk doel. Ik ben trots om onderdeel uit te maken van deze mooi lijst en hoop dat iedereen die erop staat vanuit zijn/ haar rol andere professionals inspireert.”

Lees hier het volledige interview met haar op MT/Sprout

Wil jij met jouw expertise ook bijdragen aan een betere wereld? Werken in een veilige, dynamische en professionele omgeving met de slimste mensen en technologieën?

Check onze vacatures!