Maartje Wise, directeur Water Technologie en Resilience NL over Stefanie's nominatie: “Ik ervaar Stefanie als een inspirerende, talentvolle collega en ik ben heel trots en verheugd dat zij is verkozen om de Inspirate Award ‘Grootste Talent’ te mogen ontvangen.” 

Uit de drie (vrouwelijke) genomineerden werd Stefanie verkozen vanwege haar professionele presentatie en haar bevlogen ideeën om jonge professionals enthousiast te maken voor werken in de branche. Met haar prijs brengt ze haar eigen ideeën direct in de praktijk: de €500 die ze heeft ontvangen gebruikt ze om 100 kopjes koffie te gaan drinken met 100 mensen om met hen te praten over  werken in de watersector. 

Wil jij met jouw expertise ook bijdragen aan een betere wereld? Onderdeel zijn van een open netwerk met de slimste mensen en technologieën? Kom en versterk ons team! Check onze vacatures en zet je talent in voor een positieve impact. 

Ik ervaar Stefanie Stubbé als een inspirerende, talentvolle collega en ik ben heel trots en verheugd dat zij is verkozen om de Inspirate Award ‘Grootste Talent’ te mogen ontvangen.

Maartje Wise

Directeur Water Technologie en Resilience NL