We zijn koploper in innovatie en duurzame ontwikkeling. Vanuit onze vestigingen in meer dan 30 landen werken 6.000 professionals aan projecten in meer dan 140 landen. Wereldwijd ontwikkelen we samen met klanten, partners en kennisinstellingen toekomstbestendige oplossingen voor steden, water, transport en industrie. 

Het verbinden van mensen is ons verleden en onze toekomst. We zijn verbonden door een passie voor projecten die ertoe doen, door oplossingen die verder gaan dan de vraag van onze klant. Wij willen bijdragen aan een betere samenleving, een duurzamere toekomst realiseren voor onze kinderen en kleinkinderen. Dat noemen we: ‘enhancing society together’. 

onze kernwaarden

 • Brightness

  We willen leiden door inspiratie en innovatie. We staan open voor ideeën die leiden tot de beste oplossing voor onze klanten.

 • Result driven

  We streven ernaar optimale resultaten te behalen voor zowel onze klanten als ons bedrijf wanneer het gaat om duurzame financiële prestaties.

 • Integrity

  We geven om onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij in zijn geheel. We creëren duurzame, integrale en pragmatische oplossingen met respect voor de mens en zijn leefomgeving. Wij voeren een zero-tolerance-beleid als het gaat om integriteit.

 • Team spirit

  Onze werkwijze is pro-actief, open en verbindend. Wij bereiken succes samen met onze klanten, partners en collega's.

 • Excellence

  We doen wat we beloven en zoeken voortdurend naar manieren om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening voor onze klanten te kunnen verbeteren.

Onze Executive Council:


Achter, van links naar rechts: Erik Oostwegel - CEO, Jasper de Wit – CFO, Anton van der Sanden - Global Director Mobility & Infrastructure, Marije Hulshof - Global Director Industry & Buildings, Anke Mastenbroek - Business Line Director Southern Africa.

Voor, van links naar rechts: Meike Salvadó - Director Human Resource Management,  Niels Schallenberg - Global Director Water & Maritime en Global Director Digital.Lees verder (Engels)

Integriteit

Royal HaskoningDHV is een organisatie die wereldwijd projecten uitvoert, binnen verschillende culturen, sociale omstandigheden en bedrijven. Wij zijn open en eerlijk in ons handelen en in onze zakelijke contacten, met respect voor de wetten en gebruiken van de landen waarin wij actief zijn. Fatsoenlijk gedrag en integriteit zijn een onderdeel van onze cultuur, geworteld in onze missie, visie en kernwaarden. Dit is vastgelegd in onze Global Code of Business Principles die, samen met ons Integrity Management System en Compliance Program, ons gedrag bepaalt en stuurt.

Meer details op onze global website (Engels)

Ontdek nog meer over onze organisatie

Meer informatie & details over onze missie, onze merken, corporate social responsibility, certificaten en lidmaatschappen is beschikbaar op onze global website (Engels).

Lees verder