52 Degrees | Royal HaskoningDHV

Om flexibiliteit te waarborgen, bestaan de verdiepingen allemaal uit dezelfde componenten. Er is de standaard open ruimte kantoor, begeleid door kleine telefooncellen, ruimten voor concentratie en ruimte voor samenwerking. De samenwerkingsruimten zijn ingericht in verschillende maten en met verschillende faciliteiten, zoals smartboards, whiteboard muren en videoconferentie-apparatuur.

52 Degrees | Royal HaskoningDHV

Het gebruik van materiaal, kleur en afmeting in elke afzonderlijke ruimte, communiceert het bedoelde gebruik. (Persoonlijke) opslag is geïntegreerd rond de gebouwkernen, waardoor deze gemakkelijk toegankelijk blijft en het plaatsen van extra kasten in de kamers kon worden voorkomen. Het midden van elke verdieping begeleidt het levendiger programma van het kantoor, zoals koffie corners, samenwerkingsruimten en kopieermachines. Hoe verder naar het einde van de vloer, hoe rustiger de beschikbare ambiance.

De vloeroppervlakte is op een zodanige manier ingericht dat je niet de volledige ruimte kan overzien. Dit liet ons toe om verschillende mini-omgevingen te creëren op elke verdieping waarmee we extra diversiteit konden toevoegen. Op een subtieler niveau hebben we de branding en bedrijfskleuren laten terugkomen om de duidelijke merkidentiteit te waarborgen.

52 Degrees | Royal HaskoningDHV

Activity-based werken gedijt het beste in een open en transparante omgeving. Daarom is een goede akoestiek essentieel. Slimme positionering van de kamers en een zorgvuldige afweging van materiaalgebruik (geluid bijv. absorberende wandafwerking) minimaliseert geluidsoverlast tot een comfortabel niveau.

Het resultaat is een flexibele en comfortabele werkomgeving die ruimte biedt voor allerlei activiteiten en interactie en innovatie stimuleert.