Investeren in openbare ruimte doe je voor decennia. In deze tijd van transities zijn toekomstbestendige en gedragen keuzes voor de inrichting van de openbare ruimte belangrijker dan ooit. Door integraal te denken, constructief samen te werken en slim gebruik te maken van technologie, speelt Royal HaskoningDHV in op de behoeften van opdrachtgevers, bewoners en gebruikers. Beschik jij over de skills om de openbare ruimte klaar te maken voor het gebruik van de toekomst?

Waar we aan werken 

Wij werken aan uitdagende projecten die een positieve impact hebben op het leven van mensen, de leefomgeving en de economie. ‘Enhancing society together’ noemen wij dat. Van het ontwerp en de plaatsing van een circulaire 3D-geprinte brug tot de klimaatneutrale herinrichting van een cultuurhistorisch gebied en de aanleg van nieuwe sluizen. Meer en meer doen we dat niet alleen voor inwoners en gebruikers, maar samen met hen. Met jouw verbindende persoonlijkheid, kennis van civiele techniek en je drive om digitale mogelijkheden te benutten, verbeter je de leefomgeving waarin we samen dagelijks wonen, werken en leven.

Hoe zet onze collega Stefan zijn skills in om bij te dragen aan de openbare ruimte van de toekomst? 

Bij Royal HaskoningDHV gaat het om meer dan het uitvoeren van gave projecten. Er is namelijk veel aandacht voor de maatschappij, het milieu en onderwerpen zoals duurzaamheid. De collega’s met wie je werkt zijn down-to-earth, waardoor samenwerken erg fijn is. 

Door mijn cybersecurity skills te combineren met de kennis van civiele techniek en engineering binnen onze organisatie, draag ik bij aan grote projecten die invloed hebben op de maatschappij: dat vind ik gaaf. Ik stel onze opdrachtgevers in staat om de projecten zo uit te voeren dat ze toekomstbestendig zijn en help hen te begrijpen wat de invloed van cybersecurity is. Zo werk ik bijvoorbeeld mee aan het project Kornwerderzand waarbij twee bruggen en een sluis worden gerenoveerd en ik mijn steentje bijdraag om cybersecurity te borgen. Mijn motto: “By delivering cyber resilient solutions, we are enhancing society together”.

Ga jij de uitdaging aan? 

Met de mobiliteits- en energietransitie, klimaatdoelstellingen en het toegenomen belang van burgerparticipatie staan we voor uitdagende vraagstukken die voor een aardverschuiving zorgen in het ontwerp en de realisatie van infrastructuur. Onze integrale blik, resultaatgericht projectmanagement en menselijk procesontwerp stelt ons bij uitstek in staat om hierop in te spelen. Als vooruitstrevend bedrijf anticiperen we continu op de impact van die maatschappelijke vraagstukken op mensen en hun leefomgeving. 

Wij zijn altijd opzoek naar talenten die de openbare ruimte en infrastructuur klaar willen maken voor de maatschappelijke eisen en wensen van vandaag, morgen én overmorgen. En hiervoor hebben we talenten nodig die niet alleen technische kennis en kunde hebben, maar ook een flink dosis sociale vaardigheden. En die als geen ander begrijpen dat engineering een digitaal fundament heeft. Ben jij het talent dat wij zoeken?

Aarzel dan niet en reageer snel op een van deze afwisselende en uitdagende vacatures: 

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

 • Continue ontwikkeling

  De continue ontwikkeling van jouw (vak)kennis, sociale en communicatieve vaardigheden en digitale skills is belangrijk. Wij bieden je on-the-job training, cursussen, opleidingen en een breed scala aan leer- en ontwikkelingsactiviteiten. Zo zijn jouw kennis en vaardigheden altijd up-to-date!

 • Uitstekende werk-privé balans

  Het leven draait om meer dan werken en een goede balans tussen werk en privé is van essentieel belang. Wij doen er alles aan om je hier zo goed mogelijk bij te helpen. Zo krijg je bij een fulltime dienstverband 28 vrije dagen per jaar en heb je de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen van je persoonlijk budget.

 • Flexibel werken

  We snappen dat dagelijks op kantoor werken van 9 tot 17 niet voor iedereen is weggelegd. Je krijgt dan ook veel vrijheid om zelf te bepalen wanneer en waar je werkt. Dus slaap je graag uit of ben je juist een vroege vogel? Werk je graag op één van onze kantoren of juist geregeld thuis? Je kunt hier zelf keuzes in maken en als je wilt zorgen wij voor een volledig ingerichte thuiswerkplek.

 • Intern kennisnetwerk

  Je werkt samen met collega’s in multidisciplinaire teams. Soms van andere afdelingen en soms zelfs andere landen. Bij ons werken experts op zo veel verschillende gebieden, dat we vrijwel elke expertise in huis hebben!