De omgeving waarin kapitaalgoederen functioneren, verandert snel. Onder andere door klimaatverandering en nieuwe technologieën. Daarnaast wordt een hoge mate van veiligheid, transparantie en duurzaamheid als vanzelfsprekend gezien. Een maatschappij zonder risico’s bestaat echter niet. Maar hoe maken en houden we die risico's beheersbaar? En hoe zorgen we voor de juiste balans tussen waarde, risico's en kosten? Als expert op het gebied van Asset Management help je onze klanten hierbij. Wil jij met jouw vaardigheden een positieve impact hebben op onze samenleving? Voeg je dan bij onze groep experts en let's enhance society together!    

Life Cycle Asset Management  

Assets met maximale waarde en beheersbare risico's. Dat is het doel. En om dit te bereiken is een soepele procesketen, van beleid en strategie tot evaluatie en bijsturing, cruciaal. Jij helpt onze klanten bij het ontwerpen en implementeren van de asset management keten. Soms de hele keten, en soms een specifieke processtap. Goede informatievoorziening en up-to-date kennis is hierbij van essentieel belang. Niet alleen op het gebied van technische en financiële aspecten, maar ook op het gebied van milieu en duurzaamheid. Samen met de klant werk je aan assetmanagement dat klaar is voor de toekomst!  

Onze expertisegebieden 

Asset Management is van toepassing in veel markten en disciplines. Bij Royal HaskoningDHV hebben we ervaring met assets variërend van water, infrastructuur en gebouwen tot strategische asset surveys voor luchthavens. Binnen onze expertisegebieden helpen we klanten in zowel de publieke als de private sector met hun asset management uitdagingen.  
  • Up-to-date kennis 

    De continue ontwikkeling van jouw kennis binnen je vakgebied is belangrijk. Wij bieden je on-the-job training, cursussen, opleidingen en een breed scala aan leer- en ontwikkelingsactiviteiten. Zo is jouw kennis altijd up-to-date!

  • Nooit uitgeleerd

    Wij bieden een groot aanbod aan online cursussen in onze Digital Academy. En in onze verschillende kennisgroepen kun je kennis uitwisselen met collega's over de hele wereld. Zo gaat je kennis verder dan je eigen landsgrenzen!

Samen met je collega’s organisaties en de mensen daarin helpen rondom het thema assetmanagement, daar word ik blij van! Hen helpen met het op orde krijgen van het proces, van nieuwe ontwikkeling tot beheer en alles wat daarbij hoort.  

Patrick Gooren

Advisor Asset Management Openbare Ruimte & Infrastructuur  

Ontdek onze projecten    

Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken.   
onze recruiters
Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Maak kennis met onze recruiters