Business Development & Sales bij Royal HaskoningDHV gaat om meer dan alleen zorgen voor een goed gevulde pijplijn van nieuwe projecten. Wij hebben als doel om de samenleving te verbeteren. Om een positief verschil te maken in de wereld. Dit betekent dat al onze projecten één ding gemeen hebben: ze hebben een positieve impact op mensen, onze leefomgeving en de economie. Bij ons zet je jouw Business Development skills in om bij de dragen aan onze missie. Let's enhance society together! 

Groeien door innovatie    

Als expert op het gebied van Business Development & Sales draag je bij aan de toekomst van ons bedrijf. Je positioneert ons niet alleen voor actuele kansen in de markt, maar ook voor toekomstige kansen. Je analyseert commerciële ontwikkelingen en de veranderende behoeften van onze opdrachtgevers. Op basis daarvan definieer je commerciële mogelijkheden en innovatiekansen. Je ontwikkelt nieuwe businessmodellen waarbij je winstgevendheid koppelt aan toegevoegde waarde. Zo maak jij het verschil.  

Relatiebeheer   

Met onze projecten zetten we ons in om een bijdrage leven aan de samenleving. Dit doen we door samen te werken met onze klanten en andere stakeholders. Dit maakt goede relaties met onze klanten en andere partijen belangrijk. Klantmanagement en werken aan lange termijn relaties zijn dan ook cruciaal in jouw werk als Business Development & Sales professional. 
  • Up-to-date kennis 

    De continue ontwikkeling van jouw kennis binnen je vakgebied is belangrijk. Wij bieden je on-the-job training, cursussen, opleidingen en een breed scala aan leer- en ontwikkelingsactiviteiten. Zo is jouw kennis altijd up-to-date!

  • Nooit uitgeleerd

    Wij bieden een groot aanbod aan online cursussen in onze Digital Academy. En in onze verschillende kennisgroepen kun je kennis uitwisselen met collega's over de hele wereld. Zo gaat je kennis verder dan je eigen landsgrenzen!

Ik heb mogelijkheden gekregen op allerlei verschillende gebieden. Hierdoor heb ik mijn leerhorizon kunnen verbreden. Als Business Developer heb ik de kans gehad om diverse klanten te ontmoeten en ik voel me erg trots als ze bij ons terugkomen omdat wij het verschil maken in hun projecten!   

Nishi Chandra

Business Development Manager Maritiem 

Ontdek onze projecten   

 Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken.    

 
onze recruiters
Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Maak kennis met onze recruiters