Als Consultant bij Royal HaskoningDHV geef je onze klanten niet zomaar adviezen. Met jouw expertise adviseer je onze opdrachtgevers bij projecten die een positieve impact hebben op mensen, onze leefomgeving en de economie. Of je nu een expert bent op het gebied van energietransitie, stedelijke ontwikkeling, ecologie of iets anders, met jouw expertise kun jij bijdragen aan onze missie. Voeg je bij ons team en let's enhance society together!  

Maximale klanttevredenheid  

Oplossingen leveren aan onze opdrachtgevers voor hun complexe problemen. En dat op een duurzame, creatieve én commercieel haalbare manier. Dat is jouw verantwoordelijkheid. Je verkent, identificeert, analyseert en interpreteert de behoeften van de opdrachtgever en zet dit om in een project waarbij jij de scope bepaald. Binnen je eigen expertise formuleer en presenteer je een advies aan onze klanten. Met als doel natuurlijk altijd maximale klanttevredenheid.  

Multidisciplinaire teams   

Je werkt aan verschillende complexe projecten. Sommige klein en sommige groot. Wanneer je aan een project werkt, sta je er nooit alleen voor. Je werkt samen met andere experts in multidisciplinaire teams. Met collega's van andere afdelingen en soms zelfs andere landen. Met zoveel collega's met diverse specialisaties, hebben we vrijwel elke expertise in huis.  
  • Up-to-date kennis 

    De continue ontwikkeling van jouw kennis binnen je vakgebied is belangrijk. Wij bieden je on-the-job training, cursussen, opleidingen en een breed scala aan leer- en ontwikkelingsactiviteiten. Zo is jouw kennis altijd up-to-date!

  • Nooit uitgeleerd

    Wij bieden een groot aanbod aan online cursussen in onze Digital Academy. En in onze verschillende kennisgroepen kun je kennis uitwisselen met collega's over de hele wereld. Zo gaat je kennis verder dan je eigen landsgrenzen!

Het verbinden van kennis en techniek met de strategische agenda van de opdrachtgever. Deze combinatie van strategie en engineering biedt veel kansen.  

Hanneke van Schijndel   

Senior Projectmanager Government & Education  

Ontdek onze projecten     

Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken.    
onze recruiters
Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Maak kennis met onze recruiters