Het is tijd om de wereld waarin we leven en werken anders in te richten. Verstedelijking, klimaatveranderingen en andere kwesties dwingen organisaties duurzamer en flexibeler te worden. Of het nou gaat om perscriptive analytics, of de nieuwste AI- en machine learning technologieën, wij helpen organisaties om de kosten te verlagen, de efficiëntie te verhogen en zo te bouwen aan een betere en productievere toekomst. En met jouw digitale expertise kun je hier deel van uitmaken. Voeg je bij ons team van digitale experts en draag bij aan een betere wereld!  

Voorspellende software

Onze Business Line Digital levert baanbrekende digitale oplossingen met data als uitgangspunt. Voorspellende software is hier een groot onderdeel van. Hiermee maken we het mogelijk om de uitkomsten van technische beslissingen vooraf te voorspellen of een oplossing zonder enig risico uit te testen. Nauwkeurige modellen van systemen en processen stellen ons in staat om deze toekomstige prestaties voorspellen. Zo kunnen we bijvoorbeeld voorspellen wanneer waterleidingen hoogstwaarschijnlijk zullen barsten, om zo onze opdrachtgevers van tevoren te waarschuwen. Maar de technologie kan ook worden gebruikt om slimme en strategische langetermijnbeslissingen te nemen. Bijvoorbeeld door te voorspellen welke gebieden en gebouwen in de toekomst een hoog risico lopen op overstromingen. Met deze kennis kunnen er huizen worden gebouwd voor de volgende generatie op plekken waar zij eeuwen kunnen blijven staan.   

Jouw uitdaging  

Om dit te kunnen doen is er ontzettend veel data nodig. Bij elke stap in het proces moet het beoogde resultaat in gedachte worden gehouden. En dat vraagt om een praktische en resultaatgerichte aanpak. We zetten data om in waardevolle kennis. Dit doen we door wiskunde en strategische modellering te combineren met computer science en machine learning. Zo kunnen we patronen identificeren, processen te versnellen en belangrijke vragen van onze klanten te beantwoorden. En we hebben natuurlijk ook oplossingen nodig voor onze klanten die gemakkelijk te beheren en te besturen zijn en ook nog eens schaalbaar zijn. Allemaal uitdagingen waarbij we jouw digitale expertise goed kunnen gebruiken.   
  • Up-to-date kennis 

    De continue ontwikkeling van jouw kennis binnen je vakgebied is belangrijk. Wij bieden je on-the-job training, cursussen, opleidingen en een breed scala aan leer- en ontwikkelingsactiviteiten. Zo is jouw kennis altijd up-to-date!

  • Nooit uitgeleerd

    Wij bieden een groot aanbod aan online cursussen in onze Digital Academy. En in onze verschillende kennisgroepen kun je kennis uitwisselen met collega's over de hele wereld. Zo gaat je kennis verder dan je eigen landsgrenzen!

Als Data Scientist bij Royal HaskoningDHV kan je met Machine Learning technieken echte problemen oplossen in de fysieke leefomgeving. 

Ruben Peters

Datawetenschapper  

Ontdek onze projecten     

Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken.    
onze recruiters
Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.


Maak kennis met onze recruiters