Bij ons zet je jouw kennis en ervaring in om bij te dragen aan een betere samenleving en een gezondere leefomgeving. Binnen jouw eigen vakgebied breng je onze projecten naar een hoger niveau. Zo overtreffen we de verwachtingen van onze klanten. Of je nou een BIM Modelleur, geotechnisch, civiel, werktuigbouwkundig, elektrotechnisch expert of een specialist op een ander gebied bent, met jouw expertise verbeteren jij en je collega's de samenleving!    

Altijd innovatief

De wereld verandert sneller dan ooit. Elke dag komen er krachtige nieuwe technologieën bij die onze manier van werken slimmer, gemakkelijker en efficiënter maken. Vernieuwingen zoals 3D-printen, parametrisch ontwerp en generatief ontwerp brengen veel mogelijkheden met zich mee. Door te ontwerpen op basis van parameters kunnen we bijna oneindig variëren en zijn we in staat om in een snel tempo verschillende scenario’s en varianten te ontwikkelen. Het maakt het mogelijk om schaalbare oplossingen voor ontwerpen te creëren in plaats van elk gebouw als een nieuw project te behandelen.    

Multidisciplinaire teams 

Met jouw expertise werk je aan verschillende complexe projecten, sommige klein en sommige groot. Als je aan een project werk, sta je er nooit alleen voor. Je werkt samen met andere experts in multidisciplinaire teams. Soms met collega's van andere afdelingen en soms zelfs andere landen. Met zoveel collega's met diverse specialisaties, hebben we vrijwel elke expertise in huis.  
 
  • Up-to-date kennis 

    De continue ontwikkeling van jouw kennis binnen je vakgebied is belangrijk. Wij bieden je on-the-job training, cursussen, opleidingen en een breed scala aan leer- en ontwikkelingsactiviteiten. Zo is jouw kennis altijd up-to-date!

  • Nooit uitgeleerd

    Wij bieden een groot aanbod aan online cursussen in onze Digital Academy. En in onze verschillende kennisgroepen kun je kennis uitwisselen met collega's over de hele wereld. Zo gaat je kennis verder dan je eigen landsgrenzen!

Met alle trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden kun je jezelf ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.  

Jorden Schuit

CDE Lead Mobility & Infrastructure

Ontdek onze projecten

Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken.   

 

 

onze recruiters
Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.


Maak kennis met onze recruiters