In elke situatie leid jij je team naar optimale prestaties. En natuurlijk begeleid en betrek je hen bij veranderingen. Vanzelfsprekend doe je dit in lijn met onze strategie en in samenwerking met de andere afdelingen binnen ons bedrijf. Ben jij een geboren leider en wil je een positieve impact hebben op mensen, onze leefomgeving en de economie? Voeg je bij ons team en draag bij aan onze missie. Let's enhance society together!  

Het goede voorbeeld   

Als leider heb je een sleutelrol in het begeleiden en betrekken van onze mensen. Je hebt een enorme impact op onze bedrijfscultuur en onze prestaties. Je zet de koers uit, formuleert een inspirerende visie en je stelt je team in staat om hun potentieel volledig te benutten. Maar je bent natuurlijk niet alleen verantwoordelijk voor je team. Ook de marktbenadering, projecten, innovaties en financiële resultaten vallen binnen jouw scope. Samen met je team slaag je erin om kennis, diensten en producten om te zetten in blije opdrachtgevers, gelukkige medewerkers en goede resultaten.   

De best mogelijke leider  

De continue ontwikkeling van jouw kennis en vaardigheden is belangrijk. Voor jou als leider, maar ook om een voorbeeld te stellen voor je team en voor de prestaties van ons bedrijf als geheel. Wij bieden je een scala aan cursussen voor leiderschapsvaardigheden en ontwikkeling, zodat jij de best mogelijke leider kunt zijn!  
  • Up-to-date kennis 

    De continue ontwikkeling van jouw kennis binnen je vakgebied is belangrijk. Wij bieden je on-the-job training, cursussen, opleidingen en een breed scala aan leer- en ontwikkelingsactiviteiten. Zo is jouw kennis altijd up-to-date!

  • Nooit uitgeleerd

    Wij bieden een groot aanbod aan online cursussen in onze Digital Academy. En in onze verschillende kennisgroepen kun je kennis uitwisselen met collega's over de hele wereld. Zo gaat je kennis verder dan je eigen landsgrenzen!

De sleutel is om te weten hoe je jezelf kunt leiden voordat je andere leidt en hoe je jezelf richting geeft. Wanneer je jezelf kent, kun je je kwetsbaarheid combineren met je unieke krachten om zo vertrouwen te creëren en collega's dingen te laten doen die buiten hun comfortzone liggen.   

Adisa Jahić-Torlak

Director Advisory Group Infra Amersfoort

Ontdek onze projecten   

 
Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken.    

ONZE NIEUWSTE LEADERSHIP VACATURES (0)

Check alle Leadership vacatures
onze recruiters
Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Maak kennis met onze recruiters