We bieden diensten aan in een breed scala aan markten. Dit maakt het dat onze projecten zeer divers zijn. Toch hebben al onze projecten één ding gemeen: ze hebben een positieve impact op mensen, onze leefomgeving en de economie. Kom aan boord als Projectmanager en let's enhance society together!  

Verwachtingen overtreffen  

Een vlekkeloze uitvoering van het project, dat is jouw verantwoordelijkheid. Je stuurt de projectactiviteiten aan, bewaakt de budgetten, de deadlines en natuurlijk de kwaliteit van het werk. En vanzelfsprekend zorg je voor adequaat risicomanagement en pas je het projectplan aan wanneer nodig. Maar je verantwoordelijkheid houdt niet op bij het managen van het proces, er is ook een groot sociaal aspect. Ook het optimaliseren van de motivatie en de prestaties van het team, het geven van feedback en het verbeteren van de individuele capaciteiten maken allemaal deel uit van projectmanagement. En natuurlijk communiceer je de voortgang naar zowel interne als externe stakeholders. Alles wat je doet, doe je met één doel: de verwachtingen van de klant overtreffen.  

Alle expertise in huis  

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen projecten. Van kop tot staart. Je ontwikkelt een projectplan dat boven de verwachtingen van de klant uitstijgt. Je stelt een multidisciplinair team van experts samen om het project uit te voeren.  En met zoveel collega's met diverse specialisaties, hebben we vrijwel alle expertises in huis.   
  • Up-to-date kennis 

    De continue ontwikkeling van jouw kennis binnen je vakgebied is belangrijk. Wij bieden je on-the-job training, cursussen, opleidingen en een breed scala aan leer- en ontwikkelingsactiviteiten. Zo is jouw kennis altijd up-to-date!

  • Nooit uitgeleerd

    Wij bieden een groot aanbod aan online cursussen in onze Digital Academy. En in onze verschillende kennisgroepen kun je kennis uitwisselen met collega's over de hele wereld. Zo gaat je kennis verder dan je eigen landsgrenzen!

Onze projectmanagers zijn professionals met sterke technische vaardigheden. We zijn toegewijd aan het leveren van klantgerichte resultaten: samenwerken om de samenleving samen te verbeteren. Projectmanagement is essentieel voor het succes van onze projecten en activiteiten.   

Chris Millar

Associate Director & Senior Projectmanager   

Ontdek onze projecten     

Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken.     

 

onze recruiters
Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Maak kennis met onze recruiters