Met jouw technische kennis en Revit ervaring maak je een positief verschil in de wereld. Of je nou een achtergrond hebt in Bouwkunde, Civiele Techniek, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde, jij brengt onze projecten naar een hoger niveau. Zo werk je samen met je collega’s aan onze missie: enhancing society together!

Altijd innovatief

Dagelijks werk je aan grensverleggende projecten, technieken en innovaties. Elke dag komen er nieuwe technologieën bij die onze manier van werken slimmer, makkelijker en efficiënter maken. Vernieuwingen zoals 3D-printen, parametrisch ontwerp en generatief ontwerp brengen veel mogelijkheden met zich mee. Door te ontwerpen op basis van parameters kunnen we bijna oneindig variëren en zijn we in staat om in een snel tempo verschillende scenario’s en varianten te ontwikkelen!

Wat onze collega Marco zegt over werken bij Royal HaskoningDHV:

“Datagedreven ontwerpen is de toekomst en daar investeren wij dan ook in. Doe je een taak al voor de tweede of derde keer? Dan gaan we aan de slag met automatisering zodat de computer het in het vervolg zelf doet. Zo houd je je werk leuk en uitdagend.

We hebben experts van vrijwel alle disciplines in huis waardoor werken in multidisciplinaire teams bij ons de normaalste zaak van de wereld is. Inzicht in de consequenties van bepaalde keuzes, eigen initiatief en met elkaar meedenken is hierbij cruciaal. Zo werk je samen aan innovatieve oplossingen om tot het beste eindresultaat te komen waar alle betrokken partijen blij van worden.

Samenwerken in multidisciplinaire teams

Met jouw expertise werk je aan verschillende complexe projecten in binnen- én buitenland. Je werkt samen met collega’s in multidisciplinaire teams. Soms met collega's van andere afdelingen en soms zelfs andere landen. Bij ons werken experts op zo veel verschillende gebieden, dat we vrijwel elke expertise in huis hebben. Zo maken we samen van elk project een succes en geef je je eigen ontwikkeling een boost! 

Projecten

Wij werken aan projecten die een positieve impact hebben op het leven van mensen, de leefomgeving en de economie. Van wegen en tunnels tot dijken en gebouwen. We doen het allemaal. Bekijk hier een greep uit de projecten waaraan jij mee zou kunnen werken.

Vacatures

We hebben vacatures binnen verschillende disciplines. Ontdek ze hier.

Wat je ervoor terugkrijgt 

Je doet het natuurlijk allemaal niet voor niets. Naast dat je meewerkt aan afwisselende en vooraanstaande projecten in Nederland en wereldwijd, krijg je van ons:

  • Een goed salaris en aanvullende variabele beloning;
  • Een goede balans tussen werk en privé, onder andere door een laptop van de zaak waardoor je flexibel kunt zijn in waar een wanneer je werkt;
  • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, onder andere door on-the-job trainingen, opleidingen en een groot aanbod online cursussen in onze Digital Academy;
  • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld de rol van BIM Coördinator;
  • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Pensioenopbouw via ons eigen pensioenfonds zodat alles voor je oude dag goed geregeld is én aanvullende verzekeringen;
  • Een goed bereikbare werkplek op een van onze kantoren en reiskostenvergoeding of een NS-Business Card;
  • Persoonlijk budget dat je kunt gebruiken om extra vakantiedagen of een fiets van te kopen. Liever elke maand wat extra’s op je rekening? Dan kun je het ook laten uitbetalen.

Vrijblijvend een kop koffie/thee drinken?

Laat je e-mailadres achter en vertel wat jouw discipline is en wij zorgen ervoor dat je wordt gematched met de juiste persoon.