Onze Staff & Support Medewerkers dragen van binnenuit bij aan het succes van ons bedrijf. Zij leveren diensten, richtlijnen, systemen en advies aan al hun collega's. Of je nou een professional bent op het gebied van financiën, marketing, juridische zaken, human resources of een ander vakgebied, jij kunt het verschil maken!  

Legal Affairs  

Ons Legal Affairs Team biedt oplossingen voor alle juridische uitdagingen in onze technische en ruimtelijke projecten. Zij hebben diepgaande kennis van civiel recht en in het bijzonder het bouw- en aanbestedingsrecht. Met hun kennis en ervaring ondersteunen zij hun collega's met strategisch juridisch advies en vertalen ze dit naar een praktische aanpak.  

Finance  

Onze grote internationale portefeuille vereist sterke financiële ondersteuning, zoals frontoffice business controlling, (management)rapportages en backoffice accounting. Ons toegewijde team van finance professionals maakt dit mogelijk. Ieder binnen zijn of haar eigen vakgebied. Zo spelen zij een belangrijke rol in de groei van onze organisatie.  

Human Resources  

Onze mensen vormen het hart van onze organisatie en zijn de grootste bijdrage aan ons succes. Het doel van HRM is om de organisatorische capaciteit en cultuur zo op te bouwen dat we onze strategische ambities waar kunnen maken. Ze bieden een veilige, inclusieve en uitdagende werkomgeving waarin al onze mensen worden gestimuleerd zich continu te ontwikkelen, hun volledige potentieel te benutten en bij te dragen aan het succes van onze organisatie.   

Communications & Brand  

Ons Communications & Brand Team is verantwoordelijk voor het versterken van ons merk, om zo bij te dragen aan onze groei. Iedere collega heeft zijn eigen expertise en samen ontwikkelen ze onze merkstrategie, interne en externe communicatiestrategieën en campagnemanagement. En natuurlijk voeren ze deze strategieën ook uit.   
 

Workplace Solutions  

Het is belangrijk dat onze werplekken up-to-date zijn en dat er wordt ingespeeld op onderwerpen zoals digitalisering van werkprocessen, papierloze kantoren en het nieuwe werken. Ons Workplace Solutions Team creëert inspirerende en innovatieve werkplekken in onze kantoren en leveren de digitale tools en laptops waarmee onze mensen hun werk efficiënt kunnen doen. Het leveren van gerichte expertise door het bieden van innovatieve, toekomstbestendige en kosteneffectieve oplossingen is hun missie.  
 

Project Excellence  

Om het projectmanagement binnen onze organisatie te continu te verbeteren, hebben we een Project Excellence Team. Zij zijn verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie van risicomanagementprocessen en projectmanagementprocedures. Ze helpen collega's in onze organisatie met het leveren van resultaten die de verwachtingen van alle partijen overtreffen.
  • Up-to-date kennis 

    De continue ontwikkeling van jouw kennis binnen je vakgebied is belangrijk. Wij bieden je on-the-job training, cursussen, opleidingen en een breed scala aan leer- en ontwikkelingsactiviteiten. Zo is jouw kennis altijd up-to-date!

  • Nooit uitgeleerd

    Wij bieden een groot aanbod aan online cursussen in onze Digital Academy. En in onze verschillende kennisgroepen kun je kennis uitwisselen met collega's over de hele wereld. Zo gaat je kennis verder dan je eigen landsgrenzen!

Als financieel professional bij Royal HaskoningDHV krijg ik veel mogelijkheden om te leren en mezelf te ontwikkelen. De combinatie van routinetaken en uitdagende projecten maakt me blij.   

Caroline van der Werff

Project Finance Administrator

Ontdek onze projecten     

Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken.     

 

onze recruiters
Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Maak kennis met onze recruiters