(Afstudeer)stage Mobiliteit & Infrastructuur Goes/Rotterdam

Civil Engineering Internships & Traineeships Infrastructure
 • Rotterdam
 • Goes

Loop je stage bij onze adviesgroep Regionale Ontwikkeling & Infrastructuur Zuid-West Nederland (vestigingen Goes en Rotterdam), dan werk je mee én draag je bij aan een betere leefomgeving bij jou om de hoek! Je werkt namelijk samen met collega’s van allerlei disciplines aan projecten bij jou in de regio. Maar projecten in je regio zijn niet de enige projecten waar je aan mee kunt werken. We werken namelijk ook aan grote projecten zoals een masterplan voor een wijk, brug of een vliegveld. Zowel in Nederland al daarbuiten. Aan wat voor project je ook werkt,1 ding is zeker: alle projecten waar je aan meewerkt hebben een positieve impact op het dagelijks leven.

 

Wat je doet als (afstudeer)stagiair

Tijdens je (afstudeer)stage laten we je graag kennis maken met werken aan interessante projecten binnen een mooi bedrijf. En omdat wij adviezen leveren op het gebied van infrastructuur, planologie en de inrichting van de openbare ruimte aan zowel publiek als private opdrachtgevers, zijn de projecten waar je aan kan werken heel divers. Wat dacht je van de aanleg van een woningbouwlocatie, de herinrichting van het centrum van een grote stad, de aanpassingen en aanleg van N-wegen of van de ontwikkeling van een handboek voor de Openbare Ruimte voor een gemeente. En ook op het gebied van duurzamheid kan jij je steentje bijdragen.

Een aantal voorbeelden van werkzaamheden waar jij je mee bezig zou kunnen houden in deze projecten zijn:

 • Meehelpen met het ontwerpen en berekening van een nieuwe brug.
 • Ontwerpen van een nieuwe kruising van een provinciale weg.
 • Meeschrijven aan aanbestedingsstukken of contractdocumenten (RAW/UAV-GC).
 • Meedenken over innovatie mogelijkheden voor de optimalisatie van onze werkprocessen.
 • Meedenken over hoe we onze projecten zo duurzaam mogelijk uit kunnen voeren.

Wat je precies gaat doen stemmen we natuurlijk af op jouw achtergrond en wensen.

 

Waar je komt te werken

Royal HaskoningDHV is een internationaal, onafhankelijk ingenieursbureau, in advies en projectmanagement dat 140 jaar technische expertise integreert met digitale technologieën en softwareoplossingen. Onze 6.000 collega's werken vanuit kantoren in meer dan 25 landen over de hele wereld. Met onze missie Enhancing Society Together dragen we bij aan een betere samenleving en maken we de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger.

Als (afstudeer)stagiair word je onderdeel van een van onze Regionale Ontwikkeling en Infrastructuur teams. Zo zoeken wij doorlopend stagiairs voor teams in Rotterdam, Goes maar ook Amsterdam en Amersfoort.

Wat jij meebrengt

Je bent een leergierig student die op zoek is naar een (afstudeer)stage waarbij persoonlijke ontwikkeling voorop staan. Jij:

 • Bent 2e, 3e of 4e jaars mbo-, hbo- of wo-student;
 • Volgt een opleiding in bijvoorbeeld Planologie, Built Environment, Construction Management & Engineering, Civiele Techniek, Technische Bedrijfskunde;
 • Hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Dit bieden we jou

Bij ons krijg je de kans om werkervaring op te doen in een internationale organisatie waar jouw persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Je kunt een stageopdracht doen op een van onze afdelingen of een actueel vraagstuk binnen onze organisatie onderzoeken als onderdeel van je afstudeeropdracht. In een dynamische en veilige werkomgeving krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen binnen één van de grootste ingenieursbureaus van Nederland en om in contact te komen met verschillende experts en specialisten. Persoonlijke én professionele ontwikkeling staan bij ons voorop. Daardoor is geen enkele vraag te veel, geen vraag te gek en blijft geen kans onbenut.  Je krijgt persoonlijke begeleiding, wordt onderdeel van het team en werkt mee in verschillende projecten. Naast een mooie leer- en ontwikkelplaats bieden wij ook een stagevergoeding.

Kom jij bij ons stage lopen?

Solliciteer dan direct via de onderstaande button en geef in je motivatiebrief in ieder geval het volgende aan:

 • Ben je op zoek naar een meeloop- of een afstudeerstage?
 • Voor welke periode ben je op zoek naar een stage?
 • Waarom zou je bij ons stage willen lopen?

Ben je geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek, maar heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met Mark van Houte (06-10961387)/ René Kootstra (06-51376306). Of per e-mail met ons secretariaat [email protected]

Solliciteer nu