Constructief Adviseur / (aankomend) Ontwerpleider Tunnels & Ondergronds Bouwen

Geotechnical Engineering Engineers Specialists Infrastructure
 • Rotterdam
 • Amersfoort

Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een constructief adviseur / (aankomend) ontwerpleider ondergronds bouwen, voor onze afdeling die zich bezig houdt met advies en ontwerp van constructies in de infrastructuur, in binnen- en buitenland. Je bent enthousiast, hebt een proactieve werkhouding en een goede beheersing van de techniek. 

Wat je doet als constructief adviseur / ontwerpleider ondergronds bouwen 

Als constructief adviseur en ontwerpleider draag je bij aan een grote diversiteit van projecten op het gebied van de civiele techniek en infrastructuur, in binnen- en buitenland, voor zowel nieuwbouw als bestaande constructies.  

Waar je komt te werken

Je werkt als specialist op je vakgebied, zelfstandig of in teamverband, aan uitdagende en complexe constructieve vraagstukken. Je hebt kennis van de geldende voorschriften en richtlijnen en bent ook bereid deze verder te ontwikkelen en uit te dragen. Gelet op het multidisciplinaire en internationale karakter van ons bureau ben je een teamspeler, communicatief vaardig en in staat multidisciplinair te denken én te handelen.

Onze projecten omvatten tunnels en ondergrondse constructies zoals diepe kelders voor gebouwen en metrostations, viaducten, bruggen en andere infrastructurele werken. Wereldwijd nemen wij een leidende positie in op het specialistische terrein van afgezonken tunnels, voornamelijk via het samenwerkingsverband Tunnel Engineering Consultants (TEC). WIj dragen effectief bij aan succesvolle planning, haalbaarheidsanalyses, structureel en geotechnisch ontwerp, bouwtoezicht, implementatie, inspecties, renovaties, kostenschattingen, risicoanalyses en onderhoud van projecten en programma's.

Wat je meebrengt

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in het vakgebied;
 • Met succes afgeronde hbo-/wo-opleiding Civiele Techniek met een constructieve afstudeerrichting;
 • Affiniteit met raakvlak geotechniek;
 • Sterk analytisch vermogen;
 • Relevante rekensoftware;
 • Goed kunnen rapporteren en communiceren in het Nederlands en in het Engels; het spreken van meerdere talen is een pre in onze internationale omgeving;
 • Markt- en klantgericht, zeker bij substantiële werkervaring heb je een herkenbaar extern profiel en goede contacten binnen het vakgebied. Je bent daarbij bovendien ook commercieel ingesteld en gericht op het optimale bedrijfsresultaat;
 • Gericht op samenwerking met je collega’s;
 • Interesse om internationaal te werken;
 • Stressbestendig en flexibel.

 

Dit krijg je van ons

Als het grootste ingenieursbureau van Nederland zijn we innovatief, daadkrachtig en verrassend, maar altijd en overal betrouwbaar. Dat is Royal HaskoningDHV. Ben jij dat ook? Dan is ons bureau echt iets voor jou. We bieden een goede werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn. We beoordelen en belonen op basis van persoonlijke competenties en de opleidingsmogelijkheden zijn ruim. Dit geheel combineren we met een uitstekend pakket flexibele arbeidsvoorwaarden. 

Ben jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan nu via de 'apply button' met je CV en een korte motivatie, of eenvoudig met je LinkedIn profiel. Als je nog vragen hebt over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Peter de Jonge, bereikbaar op telefoonnummer 088 348 92 41.

#LI-JK1

Solliciteer nu