Modelleur Bulk Handling and Logistics

BIM Engineers Specialists Energy
  • Rotterdam

Ben jij een innovatieve en conceptueel denkend ontwerper die de wensen van onze klanten binnen de energie transitie, (zware) industrie, droge bulk handling en logistiek kan omzetten in technische tekeningen of in 3D en parametrische modellen? Ben je altijd op zoek naar hoe dingen slimmer kunnen? En werk je graag samen in teamverband aan uitdagingen? Dan zoeken we jou!

Wat je doet als Modelleur Bulk Handling and Logistics

Binnen een projectteam ben jij degene die de ideeën kan omzetten naar ontwerpen. De ontwerpen die je maakt zijn technische tekeningen in AutoCAD maar ook 3D-modellen in Inventor en REVIT. Hierbij valt de gehele logistieke keten binnen de scope. Denken in de keten betekent ook veel samenwerken met collega specialisten, zowel binnen als buiten de organisatie. Zo vervul je een belangrijke rol in uitdagende (internationale) projecten.

Je gaat deel uitmaken van onze adviesgroep Energy & Process in NL. Een gemotiveerd en gespecialiseerd team met een uitdagende projecten portefeuille op het gebied van energie transitie, (zware) industrie, droge bulk handling en logistiek. Kenmerkend is de diversiteit in projecten waaraan gewerkt wordt, van advies (consultancy) tot en met ontwerp van zowel nieuwbouw als verbouw. Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren onder andere:

  • Het in AutoCAD maken van allerhande tekeningen voor het ontwerp
  • Het maken van 3D modellen in Inventor of REVIT
  • Het maken van parametrische ontwerp modellen
  • Het (mede) vertalen van idee naar compleet ontwerp en projectplannen

Verder hopen we dat je het leuk vind om ontwerp tools te maken / programmeren om jouw werk en het onze makkelijker en efficiënter te maken.

Waar je komt te werken

Het team waarin je komt werken maakt deel uit van de adviesgroep Energy and Process. Deze groep heeft 30 medewerkers. De groep is zowel nationaal als internationaal actief in de industrie en havens. Een gedeelte van deze groep richt zich op elektrotechnische installaties en automatisering voor de (zware) industrie, on- en offshore wind, grootschalige energieopwekking en de transmissie- en distributie markt. Het team kenmerkt zich door hoge expertise gedrevenheid maar met een zeer praktische inslag.

Wij zijn actief in de (zware) industrie, windenergie, grootschalige energieopwekking en de elektriciteitstransmissie en -distributie. [JP1] Ook werken we regelmatig samen met andere adviesgroepen die actief zijn in bijvoorbeeld de (drink)watersector, (rail)infrastructuur of gebouwde omgeving. Wij gaan voor de mooiste en uitdagendste projecten, met maximale klanttevredenheid. Projecten waar je ‘s ochtends je bed voor uit komt.

Onze hoogspanningsactiviteiten richten zich voornamelijk op de Nederlandse markt, hoewel we internationale opdrachten niet uit de weg gaan.

Wat breng je mee

Je bent een energieke en gedreven HBO WTB’er. Je hebt ervaring met AutoCAD. Je hebt een sterke fascinatie met ons werkveld, (zware) industrie en droge bulk op- en overslag. Je hebt een aangeboren nieuwsgierigheid naar hoe het werkt en kijkt makkelijk naar het grotere geheel. Je bent meer generalist dan detaillist. Je hebt de ambitie om te groeien naar een expertrol. Je kunt in de keten denken en werken. Je bent communicatief vaardig, analytisch sterk en hebt een sterke wil om te leren. Verder heb je:

  • Een afgeronde hbo opleiding WTB
  • Ervaring met AutoCAD
  • Ervaring of sterke affiniteit met parametrisch ontwerpen of het opstellen van 3D modellen in REVIT of Inventor
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat krijg je van ons

Een uitdagende baan met volop groeiperspectief bij het grootste ingenieursbureau van Nederland. Hierbij past een werkomgeving die te typeren valt als innovatief, daadkrachtig en verrassend. Dit met een goede werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn. Je wordt beoordeeld en beloond op basis van persoonlijke competenties en de opleidingsmogelijkheden zijn ruim.

Vanzelfsprekend hoort hier een uitstekend pakket flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij onze nieuwe collega?

We maken graag kennis met je! Klik op de solliciteer button onder aan de pagina en upload je cv en motivatiebrief. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Frank Stoop, via [email protected] of telefonisch op het nummer +31 6 82252062 

 

Acquisition by agencies is not appreciated.

Solliciteer nu