Projectmanager Industriële Riolering

Water Technology Engineers Specialists Water
  • Amersfoort

Heb jij de ambitie om te werken aan uitdagende en complexe industriële projecten en om de waterinfrastructuur structureel te verbeteren? Kijk je ernaar uit om werkzaam te zijn bij een professionele organisatie met ondernemende en resultaatgerichte collega’s die kennisdragers zijn op hun vakgebied en dit inzetten om hun klanten te helpen met het realiseren van hun ambities? Will je autonoom werken in een flexibele organisatie met volop kansen om jezelf te ontwikkelen en je horizon te verbreden?

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op deze vacature!

De Organisatie

Royal HaskoningDHV is een wereldwijde marktleider op het gebied van water. In 2020 zijn we benoemd tot “Global Water Technology Company of the Year”. Wij helpen onze klanten wereldwijd met oplossingen om de uitdaging die de wereld heeft op het gebied van water het hoofd te bieden. Onze industriële klanten vereisen de hoogste expertise en betrouwbaarheid die ervoor zorgen dat kosten geoptimaliseerd worden terwijl de operatie optimaal blijft en daarmee het gebruik van de assets wordt geoptimaliseerd. Water speelt een cruciale rol bij veel van onze klanten en hun uitdagingen. Onze technische, technologische en projectmanagement expertise wordt ingezet tijdens de verschillende projectfases, van strategie, planning, haalbaarheid, systeemkeuze studies, van ontwerp, engineering, realisatie tot aan de operatie en onderhoudsfase aan toe. De adviesgroep Water for Industry biedt oplossingen op het gebied van industriële afvalwaterzuivering, proceswater, koelwater, water strategie, rioleringssystemen, water hergebruik en zero liquid discharge.

De Functie

Als Projectmanager Industriële Riolering ben je onze marktleider op dit specifieke gebied. Jij bent de schakel tussen klanten & de markt en onze specialisten & engineers. Je hebt aantoonbare ervaring als projectmanager, bij voorkeur op dit vakgebied en je wordt enthousiast van de materie met een ambitie om te leiden en te leren. Industriële rioleringsprojecten variëren van (digitale) assetmanagement, vergunningen, spin-off studies (hemelwater scheidingsstudies), tot design & engineering en ondersteuning bij de realisatie/construction management.  

Wij zoeken een projectmanager met uitgebreide ervaring op het gebied van rioleringsvraagstukken en een sterk netwerk in de (Nederlandse) industrie. Het hebben van relaties in de (rioleringsgerelateerde) aannemerij en inspectiediensten is daarbij een pré. Je zoekt daarbij actief naar verbeteringskansen en digitaliseringsmogelijkheden. Als projectmanager ben je intern verantwoordelijk voor het bewaken van budgetten, risico’s, planning, contracten en vooral met het bedienen van je klanten. Je hebt de vaardigheid om klanten aan te trekken met jouw toegevoegde waarde en je draagt actief bij aan business development met je eigen netwerk en contacten.

Je natuurlijke gedrag is het gedrag van een verbinder. Je verbindt klanten en specialisten met elkaar op uitdagende klussen en hebt aantoonbare affiniteit met de industrie en riolering. Je draagt graag bij met je technische achtergrond en hebt een passie om te komen tot de meest duurzame oplossing voor je klanten.

Het profiel
Jij voelt je het beste op je plek in een klantgerichte omgeving die streeft naar het optimale resultaat. Om succesvol te zien in de rol van Projectmanager Industriële Riolering beschik jij over de volgende eigenschappen:

·         Je hebt > 5 jaar relevante werkervaring

·         Je hebt een HBO (Bsc) of universitaire (Msc) opleiding op het gebied van Civiele Techniek of Milieutechniek

·         Je hebt goede rapportage en communicatievaardigheden (Nederland & Engels)

·         Je hebt aantoonbare passie en ervaring met water infrastructurele projecten en meer specifiek rioleringssystemen met de ambitie om je te ontwikkelen als marktleider

·         Je hebt affiniteit met databases

·         Je bent pragmatisch en resultaatgericht

·         Je hebt oog voor de markt en een sterk netwerk in deze sector

·         Je bent een teamspeler die de verbinding zoekt tussen de klanten en het team

·         Je bent stressbestendig en flexibel

Ons Aanbod

Je wordt onderdeel van een team van specialisten met een zeer rijke ervaring op het werkgebied van water en industrieel water bij de “Global Water Technology Company of the Year 2020”. Hoe gaaf is dat? Je zult samenwerken met collega’s met geavanceerde adviesvaardigheden en met de competentie om de industrie, het milieu en de samenleving samen te brengen. Dit sluit perfect aan bij RHDHV’s slogan: “Enhancing Society Together”.

Binnen RHDHV zijn er volop mogelijkheden voor groei, zowel in de betreffende rol als verder binnen het bedrijf. Wij stimuleren interne mobiliteit en moedigen onze collega’s aan om hun eigen carrière pad uit te stippelen en vorm te geven. Ondernemerschap kan je ver brengen binnen RHDHV.

Verder zijn wij één van de grootste Nederlandse ingenieursbureaus: innovatief & realistisch, perfectionistisch & besluitvaardig, verrassend & betrouwbaar, overal & altijd! Dat is Royal HaskoningDHV ten voete uit. Herken jij jezelf in deze rol? Dan is dit jouw kans! Je komt in een team met een hele fijn werksfeer, binnen een organisatie met meer dan 400 collega’s die allemaal met water bezig zijn en waar de ontwikkeling van het individu en de organisatie centraal staan!

RHDHV biedt uitstekende, marktconforme voorwaarden gebaseerd op jouw persoonlijke profiel en competenties. Wij bieden daarbij een mooi pakket aan met flexibele arbeidsvoorwaarden en een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden en -cursussen.

De procedure
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Wijnand Mulder, Director Advisory Group Water for Industry, via (+31) 6 39 82 40 42 of met Eva Sciarone. Lead Recruiter Water & Maritime via [email protected] 

Solliciteer nu