Werkvoorbereider / Assistent Projectleider

Adaptive Infrastructure Project Management Infrastructure
  • Netherlands
  • Rotterdam
  • Goes

De functie
Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de vertaling van het ontwerp van infrastructurele projecten naar het contract. Je controleert het ontwerp en stelt het contract en de raming op. Je hebt ervaring met tekenprogramma’s, RAW-systematiek en bij voorkeur met UAV-gc contracten.

Als assistent projectleider ben je de rechterhand van de projectleider. Je ondersteunt de projectleider met het beheren van planningen, uitzetten van onderzoeken bij derden en het voeren van overleg met opdrachtgever en stakeholders. Hierin opereer je zelfstandig. De rol van assistent projectleider heeft als doel om door te groeien naar zelfstandig projectleider.

We verwachten van iedere medewerker veelzijdigheid, je bent inzetbaar in grote en kleine projecten. Wie bij ons aan de slag gaat, vervult meerdere rollen tegelijk.
Je bent ondernemend ingesteld en in staat vanuit je projecten een netwerk op te bouwen en te onderhouden.
Je bent in staat je te verplaatsen in de problemen en vragen van de klant en mee te denken over creatieve oplossingen.

De Adviesgroep Transport & Planning Zuidwest Nederland voert projecten uit in de buitenruimte van het stedelijk en landelijk gebied. Wij leveren integrale adviezen op het gebied van infrastructuur, planologie, bodemvraagstukken en inrichting van de openbare ruimte, zowel aan publieke als private opdrachtgevers. Deze adviezen leveren wij vanaf de planfase, ontwerpfase tot en met de begeleiding van de realisatie van een werk. Een interessant en breed werkveld met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Jouw profiel

  • een civieltechnische opleiding op minimaal HBO-niveau;
  • ervaring (0-7 jaar) als werkvoorbereider en assistent projectleider in civieltechnische projecten;
  • ervaring met AutoCAD en eventueel Civil3D;
  • ervaring met opstellen van RAW bestekken en bij voorkeur UAV-gc contracten.

Heb je een mbo diploma en ga je jouw hbo opleiding in deeltijd doen? Dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren. 

Verder ben je:

  • goed in het zelfstandig opbouwen van netwerken en relaties;
  • communicatief sterk en sociaal vaardig;
  • sterk in zelfstandig werken en proactief.

Ons aanbod
Royal HaskoningDHV is een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland. We zijn innovatief, maar realistisch. Perfectionistisch, maar daadkrachtig. Verrassend, maar altijd en overal betrouwbaar. Ben jij dat ook? Dan is ons bureau echt iets voor jou. We bieden een goede werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van de medewerkers en de organisatie de belangrijkste factoren zijn. We belonen en beoordelen op basis van persoonlijke competenties en de opleidingsmogelijkheden zijn ruim. Dit combineren we met een uitstekend pakket flexibele arbeidsvoorwaarden.
Onze kantoren liggen nabij NS stations.

De procedure
Als je enthousiast bent geworden en je meer informatie wilt over deze vacature, neem dan contact op via [email protected] of solliciteer direct!

Acquisitie door bureaus wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld!

Solliciteer nu