Transformation of Post office 120 Dordrecht | Royal HaskoningDHV

Transformation of Post office 120 Dordrecht | Royal HaskoningDHV

The old post office building is characterized by heigh ceilings and deep floor areas. This, together with the irregular facade openings, made the planning of pragmatic office space a challenge. Nevertheless, a diversity of workplaces and divisions in smaller spatial identities created an overall consistency in aesthetic quality and comfort in working areas.

Transformation of Post office 120 Dordrecht | Royal HaskoningDHV

Thanks to a multidisciplinary design approach including the technical building engineers, the architects and the  building users, a great deal of attention was given to such building physical aspects as acoustics and natural daylight in the design.     

Project facts

  • Client
    Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid
  • Location
    Dordrecht, the Netherlands
  • Period
    2015
  • Solution
    Interior design, project management, building services