Naar een duurzame en slimme toekomst

Of u nu goederenstromen in een haven optimaliseert, bezig bent in de energietransitie of technologie gebruikt om realtime inzichten uit data te krijgen – uw activiteiten slimmer en efficiënter maken draagt ook bij aan een betere wereld. Ontdek het belang van veerkracht voor slimme, duurzame oplossingen.

Op weg naar net zero
 • Duurzaamheid

  De toekomst van water

  Oplossingen voor de watertransitie vanuit één enkele discipline liggen achter ons. Alleen door collectief brancheoverschrijdend informatie en watertechnologieën te integreren, kunnen we vele uitdagingen aan. Voor nu en in de toekomst.
 • Duurzaamheid

  Duurzame gebouwen

  We staan aan het begin van een wereldwijde transitie van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen. Energiegebruik verminderen en overstappen op duurzaam opgewekte energie staat hoog op de agenda van iedere organisatie. Het klimatiseren van gebouwen speelt een belangrijke rol in de energietransitie. Royal HaskoningDHV ondersteunt u bij het maken van toekomstbestendige en kosteneffectieve beslissingen.
 • Toekomstbestendig

  Pandemie proof en toekomstbestendige gebouwen

  Hoe creëer je gezonde en veilige omgevingen?
  Om veilig en gezond aan de slag te gaan, moeten we nú aanpassingen doen aan gebouwen en installaties. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat het toekomstig gebruik van gebouwen anders zal zijn dan voor de Corona pandemie. Door het thuiswerken en de inmiddels ver ingevoerde digitale technieken. Dit biedt ook kansen. Bij aanpassingen aan gebouwen en installatie kunt u meteen stappen zetten. Met de verduurzaming van gebouwen volgens de klimaatdoelstellingen voor 2030 en 2050. Wij helpen om deze mogelijkheden in kaart te brengen en adviseren over passende oplossingen.
 • Omgevingswet | Royal HaskoningDHV

  Toekomstbestendig

  De Omgevingswet

  Op 1 juli 2022 treedt de Omgevingswet in werking. De Omgevingswet bundelt en moderniseert alle wetten voor de fysieke leefomgeving. Wat betekent dit voor bedrijven en overheden, en hoe zet u deze wet in om uw doelen te bereiken?
 • Toekomstbestendig

  Gezonde en toekomstbestendige stad

  Een klimaatbestendige stad zonder onnodige geluidshinder mét een goede luchtkwaliteit. Dat is een gezonde stad; een aantrekkelijke stad voor uw inwoners en bedrijven. Royal HaskoningDHV helpt u met het realiseren van zo’n gezonde stad.
 • Klimaatadaptie | Royal HaskoningDHV

  Toekomstbestendig

  Klimaatadaptatief inrichten

  Hoe kunnen we in de toekomst prettig met elkaar wonen, werken en leven ondanks het veranderende klimaat? De oplossing begint op de eerste plaats met een integrale aanpak, waarbij gedeeld eigenaarschap centraal staat. Het klimaatadaptief inrichten van de omgeving is immers niet enkel een taak van de overheid; circa twee derde van de ruimte is in handen van particulieren. Om dit proces optimaal te begeleiden, heeft Royal HaskoningDHV een strategie ontwikkeld.
 • Toekomstbestendig

  Mobiliteitstransitie

  De behoefte aan mobiliteit groeit, maar minstens zo belangrijk is dat de vraag fors verandert. We willen slimmer en flexibeler reizen, delen meer en hechten minder aan bezit. De mobiliteit van de toekomst verlangt daarom een nieuw evenwicht.
 • Toekomstbestendig

  Optimalisering van mensenstromen

  De groei van bezoekers en bewoners in steden verhoogt de druk op veilige en comfortabele doorstroom van voetgangers. Crowd management is daarom essentieel voor een bereikbare, toegankelijke en leefbare stad.
 • Digitale transformatie

  Digital rail

  Dankzij digitale technologie kunnen we de transitie naar de volgende generatie van mobiliteit maken. Het zal de doelmatigheid, de prestaties en de duurzaamheid van de railsector verhogen. Met onze digitale railoplossingen kunnen onze klanten tijd en middelen optimaal benutten. Het primaire doel: een betrouwbaar, veilig en comfortabel aanbod aan de reizigers.
 • Toekomstgerichte zorgomgeving met de kracht van data | Royal HaskoningDHV

  Digitale transformatie

  Toekomstgerichte zorgomgeving met de kracht van data

  Is uw zorggebouw klaar voor de toekomst? Complexere zorg en technische vernieuwingen leiden tot andere wensen voor zorgvastgoed. Flexibiliteit is steeds belangrijker, ook zonder pandemie. Zorginstellingen hebben te maken met een beperkt huisvestingsbudget, daarom zijn goede keuzes essentieel. Royal HaskoningDHV helpt u tijdig de juiste keuzes te maken, ondersteund door digitale tools en met úw data. En werkt van gebruiker naar gebouw voor een optimale zorgomgeving.

In the spotlight

Heb jij de skills?

Heb jij de skills om de openbare ruimte klaar te maken voor de toekomst?

Ontdek het hier

Duurzame gebouwen

Loop voorop in duurzaamheid. Voor uw mensen, uw organisatie en onze wereld.

Lees meer

Digitale oplossingen

Ontdek de data- en digitale consultancydiensten van Royal HaskoningDHV Digital

Ga naar digital

Laatste nieuws en blogs

Ontdek onze nieuwste inzichten, blogs en nieuwsberichten over ons werk en de transitie die nodig is voor een duurzame leefomgeving.

Bekijk ons nieuws en blogs

Over ons

Ik wil meer weten over Royal HaskoningDHV

Lees meer

Watertransitie | Royal HaskoningDHV
Watertransitie | Royal HaskoningDHV

Onze diensten

Ik ben op zoek naar oplossingen voor mijn bedrijf of organisatie

Lees meer

Werken bij

Ik ben op zoek naar een baan bij Royal HaskoningDHV

Lees meer